وب سایت من آشپزم: حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم:
- نشاسته 200 گرم
- ماست 180 گرم
- آرد 20 گرم
- زعفران حل شده 1 قاشق سوپ خوری
- روغن جامد 1 قاشق چای خوری
- جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
- آب یا گلاب 1 قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای شربت:- شکر 2 فنجان
- آب 1 فنجان
- گلاب 2 قاشق سوپ خوری
- زعفران حل شده 1 قاشق مربا خوری
- آبلیمو 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
1-نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود.
2-سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود.
3-روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.
4-در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.
5-زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.
طرز تهیه شربت :
1-آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم.
2-پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.
سایر نکات:
برای سرخ کردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.