ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه زولبیاهای خوشمزه‌ی ماه رمضان

حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

وب سایت من آشپزم: حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
 
مواد لازم:

  • نشاسته  200 گرم
  • ماست‏ 180 گرم
  • آرد  20 گرم
  • زعفران حل شده  1 قاشق سوپ خوری
  • روغن جامد  1 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین  1/2 قاشق چای خوری
  • آب یا گلاب  1 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای شربت:

  • شکر 2 فنجان
  • آب  1 فنجان
  • گلاب  2 قاشق سوپ خوری
  • زعفران حل شده  1 قاشق مربا خوری
  • آبلیمو  1 قاشق مربا خوری
 
زولبیا 
 
 طرز تهیه:
 
1-نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود.

2-سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود.

3-روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

4-در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.

5-زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

طرز تهیه شربت :

1-آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم.

2-پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.
 
سایر نکات:

برای سرخ کردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان