شناسه : ۲۱۸۵۳۵  -   چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۴۴
    
    خوشمزه روز: کتف مرغ سوخاری با سس باربیکیو [تماشا کنید]
    
    در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه کتف مرغ با سس باربیکیو و عطر سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم موردتوجهتان قرار بگیرد. با روزیاتو همراه باشید.
    در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه کتف مرغ با سس باربیکیو و عطر سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم موردتوجهتان قرار بگیرد. با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم (10 تا 12 نفر)
- 1٫5 کیلوگرم کتف مرغ
 
- 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
 
- 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
 
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
 
- 1 قاشق چایخوری نمک
 
- 1 پیمانه سس کچاپ
 
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
 
- ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
 
- ¼ قاشق چایخوری دارچین
 
- ⅛ قاشق چایخوری میخک
 
- نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا
 
- نصف بطری ماءالشعیر با طعم سیب
 
طرز تهیه
- فر را با دمای 130 درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
- کتف های مرغ را درون یک کاسه بزرگ بریزید و آن را با دستمال کاغذی حوله ای خشک کنید.
 
- بیکینگ پودر، نمک، پودر پیاز و پودر سیر را به آن ها بیفزایید و هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند.
 
- کف سینی فر یک لایه ورقه آلومینیومی قرار دهید. روی آن را با روغن چرب کنید. کتف های مرغ را با فاصله درون سینی بچینید.
 
- آن ها را به مدت 35 دقیقه بپزید. سپس درجه فر را به دمای 220 درجه سانتی گراد برسانید و 45 دقیقه دیگر آن ها را بپزید تا مغزپخت و طلایی شوند.
 
- در یک قابلمه، کچاپ، شکر قهوه ای، ماءالشعیر و بقیه ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت بجوشند تا کمی غلیظ شوند. سپس مرغ ها را درون سس ریخته و هم بزنید.