ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پیتزای میگو خوشمزه و مقوی و نحوه خوش طعم کردن آن

پیتزا از فست فود های خوشمزه و مورد علاقه برای تمامی سنین به شمار می آید که از این رو در ادامه این مطلب به آموزش طرز تهیه پیتزا میگو برای افزودن طعم و بوی دیگر به پیتزا های همیشگی در منزل پرداخته ایم.

طرز تهیه پیتزای میگو خوشمزه و مقوی و نحوه خوش طعم کردن آن

پیتزاها از فست فود های بسیار خوشمزه است که محال ممکن است کسی آن را دوست نداشته باشد و یا نسبت به یادگیری آن نیز غافل باشد. در این بخش از مجله آرگا به آموزش طرز تهیه پیتزا میگو پرداخته ایم که با پخت آن می توانید طعم و مزه ای دیگر به پیتزا های همیشگی خود ببخشید.

آشنایی با طرز تهیه پیتزای میگو

آشنایی با طرز تهیه پیتزا میگو

برای درست کردن این غذای فست فودی، مواد گفته شده در ادامه مطلب را با توجه به مقادیر مشخص، تهیه نمایید.

  1. پنیز موزارلای 500 گرمی تی اس تی 1 بسته
  2. خمیر پیتزای ایتالیایی شیر آوران 1 بسته
  3. میگوی درشت پاک شده 300 گرم
  4. پیاز متوسط 1 عدد
  5. گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
  6. فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
  7. قارچ خرد شده ورقه ای 100 گرم
  8. سس کچاپ 4 قاشق غذا خوری
  9. زیتون فاقد هسته 5 عدد
  10. سیر رنده شده 4 عدد
  11. به مقدار دلخواه نمک، فلفل و ارگانو
  • نحوه پخت

  1. در ابتدا شعله فر را بر دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید و اجازه دهید ک تا قبل قرار دادن پیتزا به خوبی گرم شود.
  2. حالا کف سینی را به خوبی چرب نمایید تا پیتزا به آن نچسبد.
  3. میگو را به همراه زرد چوبه و نمک در مقدار کمی روغن به مدت 2 الی 3 دقیقه تف دهید.
  4. پس از تف خوردن میگو آن را در ظرف دیگری بریزید و به سراغ دیگر کار ها بروید.
  5. خمیر پیتزا را خارج کرده و توجه داشته باشید که هر یک بسته آن دارای 6 خمیر است که باید به اندازه دلخواه خمیر را خارج کرده و باقی مانده را در فریزر قرار دهید.
  6. خمیر ها را از لایه پلاستیکی خارج کرده و در سینی فر بچینید.
  7. سس و سیر را به روی خمیر ها بمالید و سپس مقداری پنیر پیتزای رنده شده در سطح آن بپاشید.
  8. حالا به ترتیب پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، میگو، قارچ و زیتون را خرد نمایید و به روی سطح خمیر بچینید‌.
  9. نمک، فلفل و ارگانو را به پیتزا اضافه نمایید و کمی دیگر پنیر پیتزا به روی مواد خمیر بپاشید.
  10. سینی های پیتزا را در طبقات مختلف فر قرار دهید و اجازه دهید که در طی 10 دقیقه به خوبی طبخ گردد.
  11. شعله های پایین فر را خاموش کنید و فقط اجازه دهید که شعله های فوقانی روشن باشند و سپس در طی 10 دقیقه دیگر طبخ گردد.
  12. هنگامی پیتزای شما طلایی رنگ شد، به خوبی پخته شده و آماده سرو است.

طرز تهیه پیتزای میگو چگونه است

امیدواریم از طعم شگفت انگیز این پیتزا لذت ببرید، نوش جان.

نکاتی برای خوشمزگی

  1. برای افزایش طعم خوش پیتزا می توانید آن را پس این که به روی خمیر پیتزا چیدید، در طی 20 دقیقه زمان دهید تا به خوبی استراحت کند و پس از طبخ نیز طرد و خوشمزه تر شود.
  2. مواد گفته شده را می توانید در سایز های دلخواه کوچک و بزرگ برش دهید تا تا در نهایت شکل خوبی به خود بگیرد.
  3. برای طلایی رنگ شدن پیتزا، فر را برای دقایقی از قبل روشن کنید، ولی مواظب باشید که پس از آن پیتزا نسوزد.
  4. در ازای روغن های سرخ کردنی می توانید از روغن زیتون استفاده کنید.

با کلیک به روی دیگر لینک های مرتبط همانند طرز تهیه پیتزا پاکتی و طرز تهیه پیتزا قیفی باری دیگر با تیم آموزش آشپزی مجله آرگا همراه شوید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی