باشگاه خبرنگاران: ابراهیم محمد ولی در خصوص آخرین وضعیت بازار طلا و سکه اظهار کرد: امروز قیمت هر قطعه سکه طرح جدید نسبت به اواخر هفته گذشته حدود 100 هزار تومان کاهش یافت و به 12 میلیون و 50 هزار تومان رسید.
وی افزود: شیوع ویروس کرونا شرایطی را برای بازار فروش طلا و سکه به وجود آورده که طی آن انجام معامله در بخش جواهر و مصنوعات طلا تقریبا به صفر رسیده و معاملات تنها جهت سرمایه گذاری انجام میگیرد.
محمدولی ادامه داد: نرخ هر انس جهانی طلا طی یک ماه گذشته بیش از 49 دلار کاهش یافته است به همین دلیل قیمت طلا و سکه نیز این روزها روند نزولی را تجربه میکند.
رئیس اتحادیه فروشندگان طلا و جواهر تهران تصریح کرد: امروز هر گرم طلای 18 عیار یک میلیون و 112 هزار تومان، هر قطعه سکه طرح جدید 12 میلیون و 50 هزار تومان، طرح قدیم 11 میلیون و 500 هزار تومان، نیم سکه 6 میلیون و 250 هزار تومان، ربع سکه 4 میلیون و 250 هزار تومان و سکه یک گرمی 2 میلیون و 400 هزار تومان در بازارهای داخلی معامله شد.