ماهان شبکه ایرانیان

توضیحات یک نماینده مجلس درباره قیمت ارز در سال ۱۴۰۰

فوری:کاهش شدید قیمت دلار / دلار به ۱۷ هزار تومان می رسد؟

قیمت دلار در یک سال گذشته به شدت بالا رفت.قیمت دلار حتی به کانال 30 هزارتومان نیز ورود کرد. قیمت دلار بعد از انتخابات آمریکا روند نزولی به خود گرفت. قیمت دلار مدتی بعد ازانتخابات آمریکا کمی رشد کرد. قیمت دلار اکنون وارد کانال 24 هزارتومان شده است.

ابوالفضل ابوترابی نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با تسنیم، با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح امروز مجلس، گفت: در این جلسه آقای الیاس نادران رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 و همچنین سید شمس‌الدین حسینی درباره لایحه بودجه نکاتی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در این جلسه درباره فروش نفت، یارانه‌ها و نرخ ارز در سال 1400 نکاتی مطرح شد، افزود: دولت نرخ ارز را در لایحه بودجه سال آینده 25 هزار تومان پیش‌بینی کرده است که ما در مجلس آن را 17 هزار و 500 تومان در نظر گرفتیم.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس، ادامه داد: دولت سال گذشته 15 میلیارد دلار ارز 4 هزار و 200 تومانی برای تأمین کالا‌های اساسی اختصاص داد که این رانت در اختیار برخی از افراد قرار گرفت و مردم هیچ اثری از ارزانی‌ها ندیدند؛ ما در مجلس به‌دنبال این هستیم که شیوه اختصاص ارز 4200 تومانی را اصلاح کنیم.

کاهش شدید قیمت دلار / دلار به 17 هزار تومان می رسد؟

ابوترابی با ابراز اینکه درباره میزان فروش نفت در سال 1400 نیز در جلسه غیرعلنی نکاتی مطرح شد، اظهار کرد: مجلس فروش روزانه یک‌میلیون بشکه نفت را در سال 1400 پیش‌بینی کرده است و اگر دولت تا یک میلیون و پانصد هزار بشکه فروخت، باید 38 درصد آن را به صندوق توسعه ملی اختصاص دهد.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس تأکید کرد: نمایندگان مجلس به‌دنبال تغییر ساختار و تحول بنیادی در لایحه بودجه به‌نفع مردم هستند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان