کاناپه از انواع فینگرفودهای بسیار خوشمزه ای هستند که در تهیه آن می توانید از مواد مختلفی ازجمله گوشت ها و سبزیجات استفاده کنید و با تهیه این خوراکی خوش رنگ و خوش طعم می توانید سفره تان را بسیار زیبا و رنگارنگ کنید، در ادامه مطلب طرز تهیه کاناپه با چند دستور مختلف را به شما دوستان عزیزان آموزش خواهیم داد.
کاناپه را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید به همین خاطر در ادامه با چند دستور متفاوت از آن آشنا خواهید شد تا بسته به ذائقه تان آن را تهیه و نوش جان کنید بنابراین پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم جهت تهیه کاناپه پنیر :
- پنیر سفید : صد گرم
- خامه فردا دما : دویست گرم
- پنیر ویلی : پنجاه گرم
- مایونز : یک چهارم پیمانه
- خردل : یک قاشق مربا خوری
- ماست چکیده : یک چهارم پیمانه
- فلفل قرمز ساییده : یک قاشق چای خوری
- پودر آویشن یا ریحان خشک : یک قاشق چای خوری
- بیسکوییت شور یا نان : به میزان لازم
- گوجه گیلاسی، خیار، زیتون و دیگر سبزیجات : به میزان لازم
1- آموزش طرز تهیه کاناپه پنیر
در روش تهیه کاناپه پنیر، ابتدا پنیر سفید را داخل مخلوط کن ریخته سپس پنیر ویلی را به همراه خامه، ماست، مایونز، فلفل قرمز و خردل به آن بیفزایید و اجازه دهید چند ثانیه ای با هم مخلوط شوند تا خمیر یکدستی حاصل شود.
حالا سبزی های خشک شده را داخل مخلوط کن ریخته و اجازه دهید مواد با سبزی مخلوط شوند سپس مواد را داخل قیف قنادی با ماسوره درشت ریخته و بر روی نان یا بیسکوییت برش داده شده بریزید و با سبزیجات دلخواه و یا مغزها آن را تزیین نمایید، نوش جان.
نکته : در صورتی که در زمان ریختن مایه داخل قیف احساس کردید که مایه بیش از اندازه خشک است می توانید مقداری خیلی کمی به آن آب بیفزایید و مجدداً داخل مخلوط کن بریزید.
2- نحوه تهیه کاناپه مرغ
کاناپه را می توانید با روش های مختلفی تهیه کند که در ادامه مطلب به شما عزیزان نحوه تهیه کاناپه مرغ را آموزش خواهیم داد که بسیار ساده و خوشمزه می باشد.
مواد لازم :
- سینه مرغ : یک پیمانه پر
- پیازچه : دو عدد
- نان تست : شش برش به دلخواه
- سس مایونز : شش قاشق غذا خوری
- پاپریکا و پرک بادام تست شده : به میزان دلخواه
- فلفل دلمه ای خرد شده : دو قاشق غذا خوری
روش تهیه :
در روش تهیه کاناپه مرغ ابتدا نان تست را به سایز های دلخواه با کمک کاترهای پلاستیکی یا فلزی شکل دار قالب بزنید.
حالا مرغ پخته شده را برش داده و آن را ریش ریش کنید سپس نصف سس مایونز را به آن بیفزایید و به آن نمک، پاپریکا و فلفل سیاه اضافه کنید.
در مرحله بعدی از طرز تهیه کاناپه، فلفل دلمه ای و پیازچه خرد شده به آن بیفزایید سپس روی نان تست را با کمک چاقو یا کاردک یک لایه نازک سس بمالید و مواد تهیه شده را بر روی نان ها قرار دهید و در آخر پرگ بادام تست شده را بر روی کاناپه بپاشید سپس به آن کمی پاپریکا بیفزایید، نوش جان.
نکته : به اندازه ای مواد بر روی نان بریزید که مرکز نان پر شود و از کنارهای نان حدود یک سانتی متر باقی بماند.
3- دستور تهیه کاناپه گوجه فرنگی و پنیر
کاناپه گوجه فرنگی و پنیر نیز دستور تهیه دیگری از کاناپه ها می باشد که در عین ساده بودن بسیار خوشمزه و پرطرفدار است در ادامه با روش تهیه آن آشنا خواهید شد.
مواد لازم :
- گوجه فرنگی : چهار عدد
- نان باگت : دو عدد
- سیر : دو حبه
- سس مایونز : یک دوم لیوان
- پنیر گودا رنده شده : صد گرم
- پنیر موزارلای رنده شده : دویست گرم
- جعفری : به میزان دلخواه برای تزیین
دستور ساخت :
در روش تهیه کاناپه گوجه فرنگی و پنیر، ابتدا نان باگت ها را به شکل حلقه ای برش داده سپس ته سینی فر را چرب کرده و نان ها را داخل آن بچینید و اجازه دهید به مدت ده دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بمانند.
حالا در این فاصله زمانی داخل کاسه ای سیر رنده شده، سس مایونز، پنیر موزارلای رنده شده و پنیر گودا ریخته و آن ها را حسابی با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و نرمی به دست آید.
در مرحله پایانی نان را نوبتی از فر بیرون آورده و مقداری از سس به دست آمده را بر روی آن بریزید سپس گوجه فرنگی ها را به شکل حلقه ای برش داده و بر روی سس قرار دهید و در آخر با جعفری آن را تزیین نمایید، نوش جان.
نکته : مواد را بر روی نان داغ بریزید زیرا ،با حرارت نان سس پنیر کمی ذوب شده و به نان می چسبد.
امیدواریم به خوبی با طرز تهیه کاناپه به سه روش مختلف آشنا شده باشید و بسته به ذائقه تان با هر روشی که تمایل دارید آن را تهیه و نوش جان کنید، در پایان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی با دستور تهیه انواع فینگر فود می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.