همانطور که می دانید از لذیذترین و در حین حال جذاب ترین روش تهیه برنج ایرانی ته دیگ می باشد که با مواد مختلف می توانید انواع زیادی از ته دیگ های خوشمزه را درست کنید و در کنار برنج آن را نوش جان کنید که یکی از انواع آن که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است می توان به ته دیگ ماست اشاره کرد که طرز تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است، بنابراین پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید.
ته دیگ ها انواع مختلفی دارند که نوع معمول آن عبارتند از : ته دیگ برنج، ته دیگ نون و سیب زمینی و نوع دیگر آن که مورد علاقه بسیاری از افراد می باشد ته دیگ ماست است که در مطالب قبلی به شما عزیزان طرز تهیه ته دیگ زعفرانی، ته دیگ مرغ و… آموزش دادیم.
ته دیگ ماست از انواع ته دیگ های بسیار خوشمزه و شیک می باشد که برای مجالس و مهمانی ها گزینه بسیار مناسبی است و کمک زیادی به زیبا تر شدن سفره می کند، در ادامه مطلب دستور تهیه ته دیگ ماست را به شما دوستان عزیز آموزش خواهیم داد تا آن را تهیه و در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.
مواد لازم :
- ماست پر چرب : یک چهارم پیمانه
- زرده تخم مرغ : دو عدد
- آب : یک چهارم پیمانه
- روغن : یک سوم پیمانه
- نمک : به میزان لازم
- زعفران : به میزان کافی
- پودر سیر و پودر پیاز : در صورت تمایل
طرز تهیه ته دیگ ماست بسیار خوشمزه
در روش تهیه ته دیگ ماست ابتدا زرده تخم مرغ را با روغن، ماست پرچرب، کمی زعفران دم کرده، در صورت تمایل پودر پیاز و پودر سیر، آب و نمک مخلوط کنید.
حالا مقداری از برنج آبکش که کمی زنده تر برداشته اید را به این مایه به دست آمده بیفزایید و آن را به خوبی با هم ترکیب کنید سپس داخل کف قابلمه نسوز کمی روغن ریخته و مایه ته دیگ را در کف قابلمه پخش نمایید و روی آن را صاف کنید.
در مرحله پایانی مابقی برنج آبکش شده را بر روی مایه ته دیگ ریخته سپس کمی روغن و آب ترکیب کرده و بر روی برنج بریزید و اجازه دهید برنج بر روی حرارت کم دم بکشد و ته دیگ نیز طلایی رنگ شود، نوش جان.
نکات تکمیلی :
1. به منظور خوشمزه تر شدن ته دیگ ماست می توانید نصف قرص سوپ مرغ را هم به مایه بیفزایید.
2. این غذا را می توانید به عنوان ناهار، شام و یا در ماه مبارک رمضان نوش جان کنید.
3. مقدار مواد گفته شده برای چهار نفر مناسب است.
4. زمان تهیه مواد اولیه آن تقریبا پانزده دقیقه و زمان پخت و انتظار آن حدود یک ساعت و نیم می باشد.
سالم ترین روغن جهت تهیه ته دیگ
به منظور تهیه ته دیگ بهترین روغن، روغن کنجد است که از خواص شگفت انگیزی برخوردار است و بعد از سرخ شدن خوراکی ها با این روغن دیگر نگران مضر بودن آن نیستید بنابراین، اگر از آن دسته افرادی هستید که جهت تهیه ته دیگ از هر روغن استفاده می کنید بهتر است دیگر این کار را فراموش کرده و از روغن کنجد استفاده کنید، زیرا، این روغن سبب محافظت از شما در برابر بیماری سرطان دستگاه گوارش می شود و همچنین با مصرف این روغن می توانید از بروز یبوست پیشگیری یا آن را درمان کنید.
امیدواریم از آشپزی این بخش نهایت لذت را برده باشید و با دستور تهیه ته دیگ ماست به خوبی آشنا شده باشید تا بتوانید آن را در مهمانی و مجالس تهیه کنید در پایان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی با دستور تهیه انواع ته دیگ می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.