سرویس سبک زندگی فردا: سوپ هویج و زنجبیل، مقوی و خوش طعم با رنگی فوق العاده است. سوپ هویج و زنجبیل سرشار است از سبزیجات و ادویهها. ترکیب این دو، ارزش این سوپ را بسیار بالا برده است. فیبر و انواع ویتامینها و مواد معدنی از سبزیجات وارد سوپ میشود و ادویهها نیز خواص آرامش بخش و درمانی خاص خود را به سوپ میدهند. امیدوارم این غذا را درست کنید و از طعم فوق العادهاش لذت ببرید. در ادامه این مطلب را به نقل از دکتر کرمانی بخوانید.
مواد لازم:
900 گرم هویج (حدود 10 عدد هویج بزرگ)، انتهای هویجها گرفته شده باشد و برشهای 25 سانتی خورده باشد.
6 عدد پیازچه، قسمتهای سفید و سبز کم رنگ، خرد شده باشد.
3 حبه سیر که به خوبی خرد شده باشد.
2 قاشق غذا خوری زنجبیل زنجبیل تازه و خرد شده
یک قاشق چای خوری پودر کاری
دو و یک دوم فنجان آب مرغِ کم نمک
یک دوم فنجان خامه
نمک
ماست ساده (اختیاری)
گشنیز تازه و خرد شده (اختیاری)
226 گرم میگو پوست کنده، پخته شده و خرد شده
روش پخت:
هویج، پیازچه، سیر، زنجبیل، پودر کاری، آب مرغ و دو فنجان آب را داخل زودپز با هم ترکیب کنید. درپوش زودپز را بگذارید و 7 تا 8 ساعت، روی حرارت کم تا زمانی که هویجها نرم شوند بپزید. بعد سوپ را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید آرام سرد شود. سوپ را در داخل مخلوط کن پوره کنید و سپس دوباره به زودپز بازگردانید. خامه را به سوپ اضافه کنید، نمک بزنید، درپوش زودپز را بگذارید و تا گرم شدن مجدد دوباره بپزید، حدود 15 دقیقه.
سوپ داغ را با ملاقه درون کاسهها بریزید و روی آن ماست و گشنیز بریزید. میگوها را روی سوپها قرار دهید و سرو کنید.
اطلاعات تغذیهای:
مواد گفته شده در این دستور پخت، برای 6 وعده میباشد که هر وعده شامل یک کاسه سوپ است.
اطلاعاتی که در ادامه میآید مربوط به یک وعده از این غذا است:
کالری: 185
چربی در یک وعده: 8 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 5 گرم
پروتئین در یک وعده: 12 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 18 گرم
فیبر در یک وعده: 5 گرم
کلسترول در یک وعده: 101 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 625 میلی گرم