ماهان شبکه ایرانیان

آسنسیو در انتظار فرصت برای درخشش در فینال

۳۰ ماه پس از انتقال مارکو آسنسیو به رئال مادرید، او حالا به یکی از مهره های کلیدی رئال تبدیل شده است.

آسنسیو در انتظار فرصت برای درخشش در فینال

به گزارش "ورزش سه"، او فصل گذشته را به صورت قرضی در مایورکا حضور داشت و امسال، اولین فصل حضورش را در رئال تجربه کرد. شروع عملکرد خوب او در سوپرکاپ اروپا بود که خوش درخشید. 26 بازی بعد، آسنسیو 9 گل و 4 پاس گل به ثبت رسانده و در بازی های مهم رئال بسیار خوب کار کرده است.

 

 

 

آرزوی او برای درخشش در چمپیونزلیگ به واقعیت پیوست و او مقابل بایرن مونیخ از کلیدی ترین بازیکنان رئال بود. مادر آسنسیو سال 2011 به علت ابتلا به سرطان از دنیا رفت و او می‌خواهد در صورت قهرمانی در دیدار امشب، آن را به مادرش تقدیم کند.

وقتی که زیدان با رئال مقابل لورکوزن قهرمان چمپیونزلیگ شد، آسنسیو تنها 6 سال داشت و عکس گلی که سرمربی رئال در فینال گلاسکو به ثمر رساند هنوز بر دیوار آسنسیو نقش بسته است. حالا انتظار می‌رود او در تیم زیدان، نقش تعیین کننده ای در فینال چمپیونزلیگ داشته باشد و مثل او در بریتانیا بدرخشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان