ماهان شبکه ایرانیان

دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان در گفت‎وگو با میزان مطرح کرد

آخرین وضعیت پرونده کلاهبرداری میلیاردی فروش خودرو/ تعیین تکلیف پرونده شکات سیستان و بلوچستان تا یک ماه دیگر

دادستان زاهدان گفت: نسبت به شکایات مطرح شده در پرونده کلاهبرداری میلیاردی فروش خودرو در استان سیستان و بلوچستان تا یک ماه دیگر تعیین تکلیف و پرونده به مرحله نهایی می‎رسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی ردا دادستان مرکز سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار گره حقوقی قضایی خبرگزاری میزان، با اشاره به آخرین وضعیت پرونده کلاهبرداری  میلیاردی فروش خودرو اظهار کرد: متهم به عنوان شرکت ثبت نام و فروش خودرو در برخی استان‎ها اقدام به کلاهبرداری کرده بود که در حوزه سیستان و بلوچستان 85 شاکی دارد.

وی ادامه داد: با صدور عدم صلاحیت پرونده‏‎هایی که در این رابطه در تهران مطرح شده بود در سیستان و بلوچستان مطرح رسیدگی است.

حجت‎الاسلام موحدی راد تصریح کرد: در خصوص شکات استان سیستان و بلوچستان  تا یک ماه دیگر  تعیین تکلیف و  پرونده به مرحله نهایی می‎رسد.

دادستان زاهدان در پایان خاطرنشان کرد: بستگان و آشنایان متهم درصدد جلب رضایت شکات هستند که در این رابطه روزانه 10 نفر از شکات با متهم در زندان تحت نظارت کامل ملاقات دارند تا براساس توافقات طرفین، رضایت شکات اخذ شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان