به طور کلی پیتزا از غذاهای خوشمزه و محبوب می باشد که همه افراد دوستدار آن می باشند، اما ایجاد تنوع در نحوه طبخ و جمع آن می تواند تجربه دیگر از این خوراکی خوشمزه به جای بگذارد. در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه پیتزا تن ماهی را مطالعه نمایید.
به طور کلی پیتزا تن ماهی از دیگر خوراکیهای خوشمزه در کشور آلمان به حساب میآید، که زادگاه تهیه آن کشور ایتالیا است. اما با مرور زمان به دیگر نقاط جهان نیز گسترش پیدا کرد که حالا در ایران نیز به عنوان محبوب ترین و خوشمزه ترین خوراکی با طرفداران بسیار بالا به میان می آید.
طرز تهیه پیتزا تن ماهی
- 360 گرم کنسرو تن ماهی
- 180 گرم پنیر موزارلا
- یک عدد فلفل سبز
- دو عدد خمیر پیتزای ورقه ای
- دو قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
- یک حبه سیر
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق چای خوری نمک دریا
- نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 20 برگ ریحان تازه
- دو عدد گوجه فرنگی
- در ابتدای تهیه این غذای خوشمزه بایستی روغن زیتون را در تابه کوچکی بریزید و سپس آن را به روی حرارت ملایم قرار دهید.
- حالا سس گوجه فرنگی را به تابه اضافه نمایید و کمی تفت دهید.
- در ادامه یک حبه سیر خرد شده را به مواد درون تابه اضافه نمایید.
- حالا گوجه فرنگی های فیله شده را به همراه فلفل و نمک به درون تابه اضافه نمایید و اجازه دهید که سس غلیظی در ادامه تهیه گردد.
- حالا فر را در دمای 450 درجه فارنهایت تنظیم نمایید تا گرم شود.
- حالا در این مرحله باید تن ماهی را به وسیله چنگال له کرده و با فلفل سبز و ریحان خرد شده ترکیب نمایید.
- در ابتدای تهیه پیتزای تن ماهی باید مقداری سس گوجه را به روی خمیر بمالید و پس از آن مخلوطی از تن ماهی و ریحان به رویش بریزید.
- در مراحل پایانی پنیر پیتزا را به روی مواد ریخته و پیتزا را به داخل قرار دهید.
- پیتزا را در حدود 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پخته کرد و سپس با سس دلخواه سرو نمایید.
این طرز تهیه از پیتزا هم به پایان رسید، امیدواریم که از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
در صورتی که از مطالعه این مطلب در کنار تیم آموزشی مجله آرگا لذت ببرید، می توانید با کلیک بر روی دیگر مطالب مرتبط همانند طرز تهیه پیتزا رست بیف و طرز تهیه پیتزا بدون گوشت بار دیگر با ما همراه شده و دستور پخت دیگر پیتزا های خوشمزه را آموزش ببینید.