ماهان شبکه ایرانیان

تهیه کننده «دورهمی» خبر داد:

مهران مدیری صلاح دانست که با طرح و برنامه دیگری ادامه بدهد/ پایان برنامه ربطی به بحث های سیاسی ندارد

در مورد آقای مدیری هم ما خیلی دوست داشتیم برنامه با خود ایشان ادامه پیدا کند اما خودشان این طور صلاح دانستند که با طرح و برنامه دیگری ادامه بدهند. نه می توان گفت بین گروه اختلافی وجود داشته نه می توان پایان برنامه را به این بحث های سیاسی مرتبط دانست.

مهران مدیری صلاح دانست که با طرح و برنامه دیگری ادامه بدهد/ پایان برنامه ربطی به بحث های سیاسی ندارد

به گزارش سینماپرس، حمید رحیمی نادی در این خصوص اظهار داشت: این که برنامه ادامه پیدا کند یا نه، به تصمیم سازمان بستگی دارد و ما مطیع این تصمیم هستیم. اگر بخواهند ادامه می دهیم و اگر هم نظرشان بر ادامه برنامه نباشد ما طرح دیگری را ارائه خواهیم داد.

او در گفتگو ای سینما در پاسخ به این که شخص خاصی را به عنوان جایگزین مهران مدیری در نظر دارند؟ گفت: سه چهار گزینه هستند که به آن ها فکر کرده ایم اما به هیچ عنوان نمی توان نامی از کسی برد.

وی افزود: باید ببینیم اتاق فکرمان چه طرحی ارائه خواهد داد، شاید به این نتیجه برسیم که دیگر برنامه را ادامه ندهیم. از طرف دیگر نحوه ادامه برنامه نیز به شخصی که به برنامه اضافه می شود بستگی خواهد داشت.

نادی در ادامه اظهار داشت: خبر به پایان رسیدن برنامه دورهمی ناگهانی نبود، از قبل اطلاع داشتیم که باید 156 برنامه بسازیم. شاید برای مخاطب اعلام خبر پایان تصویربرداری مجموعه ناگهانی باشد، ولی ما بر اساس برنامه ریزی ها جلو رفته ایم و هیچ اتفاق ناگهانی نیفتاده است.

تهیه کننده «دورهمی» در پایان خاطر نشان ساخت: در مورد آقای مدیری هم ما خیلی دوست داشتیم برنامه با خود ایشان ادامه پیدا کند اما خودشان این طور صلاح دانستند که با طرح و برنامه دیگری ادامه بدهند. نه می توان گفت بین گروه اختلافی وجود داشته نه می توان پایان برنامه را به این بحث های سیاسی مرتبط دانست.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان