ماهان شبکه ایرانیان

موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و جایزه لیندگرن

موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان امسال هیچ فرد یا نهادی را برای دریافت جایزه جهانی آسترید لیندگرن ۲۰۱۸ معرفی نمی‌کند.

موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان و جایزه لیندگرن

به گزارش ایسنا، در شرایطی که شورای کتاب کودک قرار است نام فرهاد حسن‌زاده و انجمن نویسندگان  کودک و نوجوان نام هوشنگ مرادی کرمانی را به عنوان نویسندگان برتر برای دریافت این جایزه جهانی مطرح کنند، موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودک امسال هیچ فرد یا نهادی را برای دریافت این جایزه در سال 2018 معرفی نخواهد کرد.

این در شرایطی است که پیش‌تر انجمن نویسندگان کودک و نوجوان که امسال برای اولین‌بار مسئولیت معرفی  نامزدی برای دریافت جایز ه آسترید لیندگرن  را بر عهده دارد،  «موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودک» (با مدیریت زهره  قائینی) را برای دریافت جایزه آسترید لیندگرن  2018 معرفی کرده است.

 شورای کتاب کودک هم طرح «با من بخوان» این موسسه را که طرحی در حوزه ترویج خواندن است برای دریافت این جایزه در سال 2018 معرفی کرده است. طرح «با من بخوان»در سال 2016 موفق به کسب جایزه جهانی ترویج خواندن IBBY (آساهی) شده بود.

مؤسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان، نهادی غیردولتی و ناسودبر است که در سال 1379 از سوی پژوهشگرانی که در حوزه ادبیات کودکان فعال بودند، پایه گذاشته شد و اکنون با بیش از 10 سال پیشینه فعالیت‌های گسترده، در سطح ملی و بین‌المللی به کار خود ادامه می‌دهد. دفتر این مؤسسه در تهران است و شیوه همکاری با این نهاد به دو شکل کار رسمی و داوطلبانه است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان