تهیه این غذا بسیار ساده می باشد و با دانستن نکاتی درباره ی این غذای خوشمزه می توان آن را بپزید و از خوردن آن نهایت استفاده را برد. پیشنهاد می کنیم در ادامه با طرز تهیه کدو بره همراه آرگا باشید.
کدو بره همچون غذای مازندرانی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده مازندرانی می باشد. اگر علاقه مند به خوردن غذاهای گیاهی می باشید این غذا نیز حتما مورد پسند شما واقع خواهد شد. کدو بره یک غذای نسبتا سنگین می باشد به طوری که می تواند به عنوان وعده اصلی برای صبحانه و شام استفاده گردد. مصرف نوشیدنی های سنتی از قبیل دوغ و یا سالادهایی همچون سالاد شیرازی و سالاد کدو سبز تند نیز، انتخاب خوبی می باشد.
مواد لازم
- پنج عدد گوجه فرنگی متوسط
- یک عدد پیاز بزرگ
- دو تا سه عدد تخم مرغ نسبتا بزرگ
- پنج عدد کدوی سبز متوسط
- دو عدد سیب زمینی متوسط
- به مقدار دلخواه نمک
- به میزان مورد نیاز زردچوبه
- به مقدار دلخواه فلفل
طرز تهیه کدو بره خوشمزه و لذیذ
در اولین مرحله می بایست که پیاز را به خوبی خرد نمایید و سپس آن را در یک تابه تفت دهید. بعد باید زردچوبه و نمک را نیز به پیاز اضافه نمایید و به تفت دادن ادامه دهید.
سپس سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد کنید و آن ها را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید. شعله گاز را کم کرده و درب تابه را قرار داده و به مدت پنج الی هفت دقیقه صبر نمایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کدو بره باید کدوها را حلقه ای خرد کرده و سپس آن ها را بعد از این که سیب زمینی ها پخته شد، به مواد اضافه کرده و کمی صبر می نماییم.
سپس باید گوجه فرنگی ها را بشویید و سپس به اندازه های دلخواه خود آن ها را خرد نمایید.
حالا گوجه فرنگی های ریز شده را همراه با تخم مرغ به مواد بالا اضافه کرده و شعله را نیز کم کنید.
در مرحله ی آخر درب تابه را گذاشته و اجازه بدهید تا مواد به مدت پانزده دقیقه با شعله کم پخته شوند.
نکات طلایی تهیه کدو بره
- همان طور که می دانید کدو بره جزو غذاهای سنتی مازندران به شمار می آید. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا بیست دقیقه می باشد.
- زمان پخت این غذا و انتظار آن نیز در حدود بیست دقیقه می باشد.
- کدو بره مازنی علاوه بر این که در وعده های اصلی ناهار و شام می توان میل کرد در ماه مبارک رمضان نیز می توان به عنوان سحری یا افطاری میل نمود.
- توجه کنید که این دستور تهیه برای چهار نفر مناسب می باشد.
- البته این نکته را فراموش نکنید که روی این غذا می توانید مقدار کمی پنیر پروسس یا پنیر پارمسان هم رنده کنید، که طعم و مزه این غذای خوش مزه را دو چندان می کند.
در نهایت شما می توانید با ماست خامه ای نیز روی آن را تزیین نمایید. البته انجام این قبیل تزیینات کاملا سلیقه ای می باشد.