ماهان شبکه ایرانیان

حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر مطرح کرد؛

عربستان همه درخواست‌های ایران در خصوص حج امسال را پذیرفته است

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: تمامی درخواست‌های جمهوری اسلامی ایران از جمله تأمین امنیت زوار و احترام کامل به آن‌ها از سوی مسئولان عربستان برآورده شده است.

عربستان همه درخواست‌های ایران در خصوص حج امسال را پذیرفته استبه گزارشگروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر، نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی روز جمعه با حضور در جلسه شورای عالی جامعه مدرسان حوزه علمیه قم ضمن ارایه گزارشی در ارتباط با برگزاری مراسم حج سال 1396 و اعزام زائران ایرانی به بیت الله الحرام، ارایه کردند.

بر اساس این گزارش در این جلسه که به ریاست آیت الله یزدی و با حضور دیگر اعضای جامعه مدرسین برگزار شد، ابتدا حجت الاسلام والمسلمین قاضی عسکر گزارشی از پیگیری‌های حادثه مسجد الحرام و منا و مذاکرات با مسئولان عربستان مبنی بر برآورده شدن تمامی درخواست‌های جمهوری اسلامی ایران از جمله تأمین امنیت زوار و احترام کامل به آن‌ها و انجام مقدمات برای حضور حجاج به سرزمین وحی با سفر کارشناسان مربوطه از جمله هتل، حمل و نقل، تغذیه و دیگر موارد ارایه کردند.

در ادامه تعدادی از اعضای جامعه مدرسان ضمن تشکر از اقدامات انجام گرفته برای برگزاری این فریضه الهی، نقطه نظرات و تاکیداتی را در این زمینه ارایه کردند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان