ماهان شبکه ایرانیان

بایدهای تغذیه‌ای در آشپزی سالم

توصیه می‌شود از بلورهای تصفیه نشده نمک سنگ استفاده کنید. نمک سنگ حاوی ۸۴ نوع از ۹۲ املاح ضروری است و همچنین حاوی کلسیم و منیزیم می‌باشد که با بدن هماهنگ و سازگار است.

بایدهای تغذیه‌ای در آشپزی سالم

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

شاید شما هم همیشه به دنبال دستورالعمل‌ها و بایدها و نبایدهایی بوده‌اید تا الگوی سالمی برای زندگی داشته باشید، مثلا از خوردن غذاهای ناسالم و سرخکرده پرهیز کنید، مراقب تغذیه خود باشید و خوب ورزش کنید.

در اینجا چند نکته ساده اما مهم در رژیم غذایی ارائه شده که شما را از انجام این خطاهای تهدیدکننده و بیماریزا مصون می‌سازند
نکته اول این است که چگونه در آشپزخانه از نمک استفاده کنید. نمک معمولی آشپزخانه که از سوپرمارکت خریداری می‌کنید، سفید شده و تمام املاح آن تصفیه شده است. این نمک تصفیه شده یا یددار همچنین حاوی افزودنی‌هایی مثل سیلیکات آلومینیوم، قند دکستروز، مواد سفید کننده و مواد شیمیایی است.

نمک برای بدن حیاتی است، اما اینکه چه نوعی را انتخاب کنید هم بسیار مهم است، اما راه‌حل‌ چیست؟ توصیه می‌شود در این مورد از بلورهای تصفیه نشده نمک سنگ استفاده کنید. نمک سنگ حاوی 84 نوع از 92 املاح ضروری است و همچنین حاوی کلسیم و منیزیم می‌باشد که با بدن هماهنگ و سازگار است.

نکته دوم این است که از مصرف چای کیسه‌ای یا به اصطلاح «تی‌بگ» پرهیز کنید و به جای آن به چای سبز یا چای گیاهی روی آورید که گزینه‌ای مناسب‌تر است. چای کیسه‌ای در واقع تمام تاثیرات مفید چای را از بین می‌برد. تی بگ‌ها با استفاده از ترکیبی موسوم به «اپی‌کلروهیدرین» تولید می‌شوند که در تولید حشره‌کش‌ها و پلاستیک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

همچنین کیسه‌های این نوع چای رنگ‌زدایی می‌شوند تا سفید شده و لبه‌های آنها هم با استفاده از مواد شیمیایی حرارت دیده و بسته‌بندی می‌شود. ما قطره قطره این مواد شیمیایی را وارد بدن می‌کنیم و با جذب آنها سیستم‌ ایمنی بدنمان ضعیف‌تر می‌شود. راه‌حل‌ این مشکل هم استفاده از برگ‌های طبیعی چای است.

توصیه مهم سوم برچسب روی مواد غذایی است. اگر مطالب روی برچسبی را درک نمی‌کنید یا نمی‌توانید بخوانید از خریدن آن خودداری کنید. 

 نکته چهارم مصرف آب قبل و بعد از غذا است. دانش طبیعت درمانی معتقد است که نوشیدن آب 30 دقیقه قبل و تا یک ساعت پس از مصرف هر وعده غذای پخته برای بدن مضر است. 

توصیه پنجم آگاهی از مضرات پلاستیک و نزدیکی آن با مواد غذایی است. به یاد داشته باشید قوطی‌ها و بسته‌بندی‌های پلاستیکی را هرگز در مایکروویو قرار ندهید. از گرم کردن غذاهای چرب در ظروف پلاستیکی و داخل مایکروویو حتما پرهیز کنید و در عوض از ظروف شیشه‌ای و سرامیکی استفاده نمایید که سالم و بی‌خطر هستند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی