سیب زمینی ها رو شسته و خشک می کنیم
من از نمک های دانه درشت بسته بندی استفاده می کنم
نمک دانه درشت رو تقریبا تا یک سوم قابلمه میریزیم
قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار میدیم و سیب زمینی ها رو تو نمک جا میدیم(سیب زمینی های بزرگ رو از وسط نصف می کنیم ) و در قابلمه رو میذاریم تا سیب زمینی ها پخته بشن
میتونیم بعد از اینکه یه ساعت گذشت سیب زمینی ها رو برگردونیم تا اون طرفشون هم بپزه
میشه این غذای خوشمزه و سالم با سبزی خوردن میل کرد
اگه در کنار سیب زمینی تنوری تخم مرغ آب پز و نان سنگک تازه و سبزی و کره و دوغ هم باشه یه غذای فوق العاده خوشمزه و سالم میشه
نوش جان.
نکته
این غذا باید روی شعله ملایم پخته بشه.
حتما بایستی زیر قابلمه شعله پخش کن قرار بگیره.
میتونید این سیب زمینی تنوری رو به عنوان یک میان وعده یا تغذیه سالم برای مدرسه فرزندان دلبندتان در نظر بگیرید.
سیب زمینی ها با حرارت ملایم 3 تا 4 ساعت زمان میبره تا خوب مغز پخت بشه.