
هادی هاشمیان رئیس کل دادگستری گلستان در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی از کمک 200 میلیون تومانی خیران برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد در گرگان خبرداد و گفت: از ابتدای امسال تا کنون 24 زندانی جرائم مالی و غیرعمد با کمک خیران آزاد شده اند.
وی افزود: در جشن گلریزان آق قلا هم خیران با پرداخت 35 میلیون تومان برای آزادی زندانیان مشارکت کردند.
این مقام قضایی در استان گلستان با بیان این که بیش از 350 محکوم دیون مالی غیرعمد در زندانهای استان چشم به راه کمک برای آزادی هستند ابراز امیدواری کرد: با کمک خیران ماه رمضان امسال تعدادی از این افراد آزاد شوند.
هاشمیان افزود: جشن گلریزان آزادشهر و کلاله هم به ترتیب 27 و 29 خرداد با حضور خیران برگزار خواهد شد.
رئیس ستاددیه استان گلستان اضافه کرد: مردم استان نیز میتوانند با واریز پول به شماره حساب 0106002975005 در امر آزادی زندانیان جرایم غیرعمد مشارکت کنند.