ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر و گوشت

برای تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر و گوشت، از فیله نازک ورقه شده گوشت قرمز به همراه پنیر کولبی استفاده می شود.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر و گوشت
طرز تهیه فر را با دمای درجه سانتیگراد ( درجه فارنهایت) گرم کنید سیب زمینی ها را خیلی خوب و با دقت بشویید و آنها را خیلی نازک ورقه کنید سیب زمینی ها را داخل ظرف فر چرب شده
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

سیب زمینی 2 عدد
نمک   به مقدار لازم
فلفل سیاه   به مقدار لازم
فلفل قرمز   به مقدار لازم
پنیر کولبی   1/3 فنجان
گوشت قرمز (فیله نازک ورقه شده - پخته و خرد شده)   5 تکه
پیازچه (اختیاری)   به مقدار لازم
خامه ترش (اختیاری)   به مقدار لازم
 
 

سیب زمینی تنوری با پنیر و گوشت

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر و گوشت

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
سیب زمینی ها را خیلی خوب و با دقت بشویید و آنها را خیلی نازک ورقه کنید.
سیب زمینی ها را داخل ظرف فر چرب شده با کره قرار دهید و روی آن ها نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پراکنده کنید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
سپس ظرف را از داخل فر بیرون بیاورید و روی آن پنیر و فیله را پراکنده کنید. دوباره قالب را به مدت 4 تا 8 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود و در آخر در صورت دلخواه با پیازچه و خامه ترش تزئین و سرو کنید.


 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان