شناسه : ۲۵۴۳۱۴ - سه شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۳۹
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر و گوشت
برای تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر و گوشت، از فیله نازک ورقه شده گوشت قرمز به همراه پنیر کولبی استفاده می شود.
طرز تهیه فر را با دمای درجه سانتیگراد ( درجه فارنهایت) گرم کنید سیب زمینی ها را خیلی خوب و با دقت بشویید و آنها را خیلی نازک ورقه کنید سیب زمینی ها را داخل ظرف فر چرب شده
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه :
سیب زمینی |
|
2 عدد |
نمک |
|
به مقدار لازم |
فلفل سیاه |
|
به مقدار لازم |
فلفل قرمز |
|
به مقدار لازم |
پنیر کولبی |
|
1/3 فنجان |
گوشت قرمز (فیله نازک ورقه شده - پخته و خرد شده) |
|
5 تکه |
پیازچه (اختیاری) |
|
به مقدار لازم |
خامه ترش (اختیاری) |
|
به مقدار لازم |
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر و گوشت
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
سیب زمینی ها را خیلی خوب و با دقت بشویید و آنها را خیلی نازک ورقه کنید.
سیب زمینی ها را داخل ظرف فر چرب شده با کره قرار دهید و روی آن ها نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پراکنده کنید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
سپس ظرف را از داخل فر بیرون بیاورید و روی آن پنیر و فیله را پراکنده کنید. دوباره قالب را به مدت 4 تا 8 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود و در آخر در صورت دلخواه با پیازچه و خامه ترش تزئین و سرو کنید.