موادلازم:
شیر: 2 پیمانه
پودر نشاسته 2 قاشق غذاخوری
پودر کاسترد 2 قاشق غذاخوری
شکر: 100 گرم
آب : 2 پیمانه
پودر ژلاتین
انار: 4 قاشق مرباخوری
انار دانه شده: 1 قاشق غذاخوری
پسته خام: 18 عدد
بادام درختی و فندق و بادام هندی خام از هر کدام 9 عدد
طرز تهیه :
ابتدا شیر، آب، نشاسته، کاسترد و شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. آجیل را درشت خرد کرده در کف سه ظرف بریزید. بعد مخلوط کاسترد را تا یک سانت و نیم به لبه ظرف مانده بریزید. پس از سرد شدن، پودر ژله را که در آب جوش حل کرده و به آن آب سرد اضافه نمایید. روی کاسترد و انار دانه شده ریخته، در یخچال بگذارید تا سفت شود و روی آن را با خامه کرده و سرو نمایید . نوش جان.

نکات تکمیلی در مورد دسر کاسترد
دسر کاسترد جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
دسر کاسترد را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه دسر کاسترد