مواد لازم :
سرکه
کلم قرمز
نمک
پودر فلفل قرمز

طرز تهیه :
کلم قرمز را شسته و بعداز گرفته شدن رطوبت ریز ریز کرده و در ظرف شیشه ای درب داری بریزید و نمک و فلفل و سرکه اضافه کنید . سرکه باید روی کلم قرمز را بپوشاند . درب ظرف را بسته و در جای خنک و یا در یخچال نگهداری کنید .رنگ سرکه بعد از چند روز قرمز شده و کلم هم نرمتر و میتوانیدترشی را با غذا میل کنید.البته عزیزان میتوانندبرای آماده شدن سریع تر ترشی کلم قرمز را کمی در آب بجوشانند تا نرم شود.
طرزتهیه ترشی کلم قرمز