ماهان شبکه ایرانیان

موساکای یونانی؛ رژیم دارها نخورند!

موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود، در مزه اش شک نکنید، اما باید بگویم خیلی پرکالری است. اگر رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد!

وب سایت من آشپزم: موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود، در مزه اش شک نکنید، اما باید بگویم خیلی پرکالری است. اگر رژیم دارید سراغ این غذا نروید چون رژیمی موساکا اصلا معنی ندارد!
 
مواد لازم:

  • نمک و فلفل  به مقدار لازم
  • دارچین  به مقدار لازم
  • پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده)  به مقدار لازم
  • جعفری (ساطوری شده)  2 قاشق غذا خوری
  • سس مایونز  به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای  1 عدد
  • پیاز  1 عدد
  • پودر سیر  1 قاشق مربا خوری
  • سیر  3 حبه
  • رب گوجه ‌فرنگی  2 قاشق غذا خوری
  • زعفران اختیاری(آبکرده)  1 قاشق غذا خوری
  • بادمجان  5 عدد
  • گوشت (چرخ کرده)  500 گرم
 
موساکای یونانی 

 طرز تهیه:
 
1-در ابتدای کار فر را روشن کنید تا موقع پخت غذا گرم باشد.بادمجانها را پوست گرفته و نمک بزنید و 1ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخاب آنها از بین برود سپس شسته و داخل آبکش کاملا خشک کنید.سپس داخل روغن کاملا سرخ کنید.

2-پیاز را رنده زده یا ریز خرد کرده و به همراه سیرهای رنده شده در روغن سرخ کنید ، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها کمی نرم شدند گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.

3-سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک ،زعفران و فلفل اضافه کنید ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.

4-درون ظرف نسوزی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و آنها را با چنگال کمی پهن کنید ، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید ، به همین صورت 2تا3 لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.

5-روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت نیم ساعت ، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.

6-سس سفید را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را بدون در یا فویل مجدد درون فر قرار دهید و به مدت 20 تا30 دقیقه اجازه دهید بپزد.

سایر نکات:
 
1-بهتر است این غذا را با مقدار بیشتری پنیر پارمزان و پیتزا بپزید.
 
2-این غذا دستور طبخ های بسیار زیاد و متفاوتی دارد و گاهی در آن از ذرت و قارج هم استفاده میشود.
 
3-میتوانید از سایر سس های سفید خانگی و مخصوص پاستا هم برای این غذا استفاده کنید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان