ماهان شبکه ایرانیان

کنکور اختصاصی تربیت معلم اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود

در اردیبهشت ۱۴۰۳ برای اولین بار کنکور تربیت معلم برگزار می‌شود تا بر این اساس گزینش و انتخاب معلم ما اختصاصی شود.

وزیر آموزش و پرورش در جلسه هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان، از برگزاری کنکور اختصاصی تربیت معلم در اردیبهشت سال 1403 خبر داد.
 
به گزارش فارس، جلسه هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان با حضور رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش و اعضای هیأت امنای این دانشگاه برگزار شد.
 
وزیر آموزش و پرورش در این جلسه با اشاره به اهمیت ارتقای سطح کیفی ـ آموزشی دانشگاه فرهنگیان، بر تقویت این دانشگاه تأکید کرد و گفت: همه تلاشمان بر این است که جذب معلم به مسیر اصلی خود یعنی تربیت معلم برگردد.
 
وی افزود: در همین راستا در اردیبهشت 1403 برای اولین بار کنکور تربیت معلم برگزار می‌شود تا بر این اساس گزینش و انتخاب معلم ما اختصاصی شود.
 
صحرایی خاطرنشان کرد: آیین‌نامه برگزاری این کنکور در ستاد ملی تعلیم و تربیت نیز به تصویب رسیده است.
 
در ادامه این جلسه که با حضور غلامعلی حداد عادل، میثم لطیفی، عبدالحسین خسرو پناه و نمایندگانی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری، سازمان برنامه‌ و بودجه، اعضای هیأت رئیسه دانشگاه فرهنگیان و...برگزار شد، مسائل مختلفی در حوزه دانشگاه فرهنگیان مورد بررسی قرار‌ گرفت.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان