ماهان شبکه ایرانیان

دریادار جعفری تهرانی:

پیشرفت هایمان را مدیون خون شهدا هستیم

معاون هماهنگ کننده نداجا گفت: ناوگروه هایی که ما تا به امروز به آبهای آزاد اعزام کرده ایم،تجهیزاتی را که ساخته ایم و.. همه را مدیون خون شهدایمان هستیم .

پیشرفت هایمان را مدیون خون شهدا هستیم

امیر دریادار جعفری تهرانی معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش در ضیافت افطار خانواده شهدای نداجا گفت:اگر شهدا و ایثارگران نیروی دریایی ارتش در دفاع مقدس نبودند هیچ یک از این پیروزی ها به دست نمی آمد، پیروز 7 آذر 59 که با تدبیر امام خمینی(ره) روز نیروی دریایی ارتش نام گرفت حاصل این دلاورمردی هاست.

وی افزود:مقاومت 34 روزه خرمشهر در ابتدای جنگ تحمیلی، تلاش برای بازپس گیری، اسکورت کاروان های تجاری در دفاع مقدس که به گفته  فرمانده کل ریالوا اگر آن اسکورت ها نبود کشور دچار مشکل می شد، همه این ها نتیجه جانفشانی هایی است که دلاور مردان نداجا انجام داده اند.

دریادار جعفری تهرانی افزود:عزیزان، ما بر سر سفره الهی هستیم و افتخار می کنیم که 30 روز بر سر این سفره متنعم هستیم و چه سعادتیست اگر تا رستاخیز بر سر سفره خداوند باشیم، شهدا تا رستاخیز بر سر سفره خداوند متنعم هستند.

معاون هماهنگ کننده نداجا افزود: ناو گروه هایی که ما تا به امروز به آب های آزاد اعزام کرده ایم، تجهیزاتی را که ساخته ایم و ... همه را مدیون خون شهدایمان هستیم و خانواده های شهدا با تحمل سختی ها ادامه دهنده راه شهدا هستند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان