هویج علاوه بر ویتامین آ، ویتامین ب 1، کلسیم، منیزیم و آهن بهدلیل رنگ باعث ایجاد اشتها میشود.
هویجِ عسلی
آمادهسازی: 5دقیقه
تعداد:3نفر
مواد لازم
آب: نصف فنجان
جعفری خردشده: 3قاشق چایخوری
عسل: 2قاشق چایخوری
هویج خردشده: 3فنجان
پوست لیمو رندهشده: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
1.هویجها را درقابلمه حاوی آبجوش بریزید و بگذارید بپزد تا نرم شود. سپس آبکشی کنید.
2.هویجها را داخل ظرف ریخته و باقی مواد را به آن اضافه کنید خوب هم بزنید.
3.میتوانید این غذا را با لیموناد تازه نیز سرو کنید.
نکته: از مصرف عسل برای نوزادان کمتر از 12ماه خودداری کنید چون میتواند باعث بهوجودآمدن مسمومیت بوتولیسم در آنها شود.
منبع: همشهری