شناسه : ۲۹۰۲۴۸۹ - یکشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۰۲:۱۱
دستور پخت یک غذای ترکیهای با گوشت بره به روش آشپز مصری (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز اهل مصر با مواد اولیه شامل: ۴ عدد ران بره، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، یک قاشق چایخوری آویشن، یک قاشق چایخوری پاپریکا، یک عدد پیاز، یک کدو سبز، یک عدد فلفل دلمه ای، یک عدد بادمجان، دو عدد گوجه فرنگی، دو عدد سیب زمینی و ۱۵ گرم سیر این غذا را درست میکند.