ماهان شبکه ایرانیان

چطور خورشت بادمجان اناری بپزیم؟

این روزها با وجود وفور انار در بازار می توان غذاهای متنوعی را با این میوه بهشتی تهیه کرد. غذاهایی خوش رنگ و لعاب که عطر و طعمشان هوش از سر می برد.

 خورشت بادمجان یکی از خورشت های پر طرفدار در میان خانواده هاست حالا تصور کنید به این خورشت دانه های خوش رنگ و لعاب انار اضافه شود و این خورشت خوش طعم و رنگ در کنار برنج ایرانی معطر رنگ و بویی بهشتی به سفره ها می دهد.

خورشت انار بادمجان

آماده‌سازی: یک و نیم ساعت

پخت: یک ساعت

تعداد: 4 نفر

مواد لازم

بادمجان: 3 عدد

سینه مرغ:یک عدد

پیاز: یک عدد

رب انار: 3 قاشق غذا خوری

سس انار(ترکیب آب انار و کمی شکر) :3 قاشق غذا خوری

دانه انار: 2 قاشق غذا خوری

زعفران: به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه

1: بادمجان‌های پوست گرفته را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود. سپس سرخ کنید.

2: پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس مرغ را هم سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و بوی آن گرفته شود. نمک، فلفل سیاه و سس انار را به آن اضافه کنید.

3: مرغ را همراه یک و نیم لیوان آب جوش بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. در ادامه بادمجان‌ها را بیفزایید.

نکته: می‌توانید بادمجان‌ها را در انتهای پخت روی خورشت قرار دهید.

منبع: همشهری آنلاین

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی