ماهان شبکه ایرانیان

دعوت عراقچی برای اتحاد منطقه‌ای علیه تجاوز اسرائیل به سوریه

وزیر امور خارجه ایران نوشت: بسیج فوری و موثر کشورهای منطقه ضروری است تا تجاوز اسرائیل به سوریه را متوقف کنند و از تخریب بیشتر جلوگیری نمایند.

وزیر امور خارجه کشورمان نوشت: بسیج فوری و موثر کشورهای منطقه و اتحاد آنان برای توقف تجاوز اسرائیل و تخریب سوریه ضروری است.

به گزارش مهر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در صفحه شخصی خود در ایکس نوشت: بسیج فوری و موثر کشورهای منطقه و اتحاد آنان برای توقف تجاوز اسرائیل و تخریب سوریه ضروری است.

رژیم اسرائیل تقریباً تمام زیرساخت‌های دفاعی و غیرنظامی در سوریه را نابود کرده است. این رژیم همچنین با نقض توافقنامه سال ١٩٧4 و قطعنامه ٣5٠ شورای امنیت، اراضی بیشتری از سوریه را به اشغال خود درآورده است.

این در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل متحد - که مسئولیت اصلی توقف هر تجاوز غیرقانونی را بر عهده دارد - به دلیل مانع‌تراشی ایالات متحده به یک تماشاگر دست‌ و پا بسته تبدیل شده است.

همسایگان سوریه، و نیز جهان عرب و اسلام، و در واقع هر کشور عضو سازمان ملل که به حاکمیت قانون، اصول بنیادین منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل اهمیت می‌دهد، نمی‌توانند بی‌تفاوت بمانند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان