وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه امروز (شنبه) از شهادت 44 هزار و 758 نفر از ابتدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به این باریکه خبر داد.
به گزارش ایرنا، در بیانیه وزارت بهداشت فلسطین که در چهارصد و سی و پنجمین روز جنگ منتشر شده، آمده است: ارتش رژیم صهیونیستی طی 24 ساعت گذشته با ارتکاب 2 جنایت در نوار غزه 55 فلسطینی را شهید و 107 نفر دیگر را زخمی کرده است.
در این بیانیه آمده است: با احتساب این شهدا و زخمیها، از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر2023 (15 مهر 1402)، 44 هزار و 930 فلسطینی شهید شده و 106 هزار و 624 فلسطینی دیگر زخمی شدهاند.
جنایات رژیم اسرائیل علیه نوار غزه در پانزدهمین ماه متوالی در حالی ادامه دارد که دیوان کیفری بینالمللی، دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت، نخست وزیر و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنگی دادن به مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که با گذشت 435 روز جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.