ماهان شبکه ایرانیان

همسر سابق حاضر به ادامه زندگی نشد؛ خواهرش کشته شد

ساعت ۱۱ و ۴۰ دقیقه دیروز تیراندازی و قتل در ایلام به پلیس گزارش شد.به گزارش ، ایران نوشت: مأموران با حضور در محل با جسد زنی روبه‌رو شدند که با شلیک گلوله شوهر خواهر سابقش به قتل رسیده بود

همسر سابق حاضر به ادامه زندگی نشد؛ خواهرش کشته شد

ساعت 11 و 40 دقیقه دیروز تیراندازی و قتل در ایلام به پلیس گزارش شد.

به گزارش ، ایران نوشت: مأموران با حضور در محل با جسد زنی روبه‌رو شدند که با شلیک گلوله شوهر خواهر سابقش به قتل رسیده بود.

به این ترتیب تحقیقات برای دستگیری قاتل آغاز شد و این مرد در کمتر از 2 ساعت به دام افتاد.

سرهنگ حمید فتاحی، فرمانده انتظامی شهرستان ایلام گفت: بررسی‌های مقدماتی پلیس مشخص کرد مردی که یک سال قبل به علت اختلافات خانوادگی زن خود را طلاق داده بود قصد داشت به زور اسلحه همسر سابقش را راضی به زندگی مجدد با خود کند. اما او از جواب رد همسر سابقش به خشم آمده و با اسلحه شکاری اقدام به تیراندازی کرده بود که در این بین خواهر زن سابقش با اصابت گلوله در دم جان باخته است.

سرهنگ فتاحی افزود: متهم که پس از جنایت فرار کرده بود با تلاش مأموران پلیس آگاهی در کمتر از 2 ساعت در شهرستان بدره دستگیر شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان