یکی از پلوهای خوشمزه و محبوب پلو قورمه سبزی بوده و شما علاقه مندان در ادامه این قسمت با طرز تهیه پلو قورمه سبزی ویژه آشنا می شوید. این پلوی ویژه و معطر برای پذیرایی ها مناسب است.
پلو قورمه سبزی محبوب:
این پلو مجلسی و راحت دستور تهیه بسیار ساده ای داشته و شما می توانید در ادامه این قسمت با نحوه تهیه این پلوی ویژه و متنوع آشنا شوید. شما در ادامه با طرز تهیه پلو بلغور و پلو پوست پرتقال با دستور دیگر آشنا خواهید شد.
مواد اولیه:
- پیاز: 1 عدد
- سبزی قورمه سرخ شده: 200 گرم
- گوشت چرخی: 300 گرم
- فلفل، نمک، زردچوبه، زیره: به میزان لازم
- برنج: 3 پیمانه
- زعفران: 1 قاشق چای خوری
- آب نارنج: 1 قاشق غذاخوری
- کره: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه پلو قورمه سبزی:
ابتدا برنج را شسته و از شب قبل به همراه مقداری آب و نمک خیس کنید. سبزی قورمه آماده شده را کنار بگذارید و ابتدا آن را تفت دهید. اگر سبزی قورمه آماده دارید، می توانید از همان سبزی استفاده کنید.
در غیر این صورت می توانید از بیرون سبزی قورمه سبزی را تهیه کرده پاک کرده بشورید و بعد ساطوری کنید. در ادامه سبزی را درون مقداری روغن با حرارت کم تفت داده و بعد از تغییر رنگ دادن آن را از روی حرارت بردارید.
شما می توانید در صورت دلخواه در این کره از لوبیا نیز استفاده کنید. اما در رسپی آن لوبیا ذکر نشده و بهتر است که درون پخت نیز لوبیا را اضافه نکنید. ابتدا نوبت به اضافه کردن پیاز و گوشت ها می رسد. درون توبه مقداری روغن ریخته پیازهای خرد شده را درون روغن تفت دهید بعد از نرم شدن به آن گوشت چرخی را اضافه کرده تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد.
در حین پخت به مواد گوشت چرخی خود مقداری فلفل، زردچوبه و نمک نیز اضافه کنید. بعد از اینکه عطر ادویه ها بلند شد و گوشتها کمی تفت خورد، به آن مقداری کره اضافه کرده تا مواد را معطر کند. گوشت را درون کره کمی تفت داده تا مزهدار شود.
در ادامه نوبت به تهیه مواد میانی پلو میرسد سبزی قورمه سرخ شده را به مواد گوشت چرخه اضافه کرده خوب تفت داده تا مواد سبزی درون گوشتها باز شود مواد با یکدیگر ترکیب شد به آن مقداری آب نارنج تازه اضافه کرده تا خوشمزه تر شود.
در مرحله آخر نوبت به پخت پلو می رسد. پلو را روی حرارت درون قابلمه ریخته و بعد از نرم شدن آن را آبکشی کنید. در کف قابلمه نیز می توانید از ته دیگ های سیب زمینی ته دیگ نان و یا ته دیگ های دلخواه استفاده کنید.
مقداری از برنج را کف قابلمه ریخته از مواد میانی روی آن بریزید و لایه دیگری از برنج ها را روی آن ریخته حالا دم کنی را قرار داده برنج را روی گاز بگذارید تا با حرارت ملایم پخته شود. بعد از دم کشیدن برنج نیز می توانید روی آن مقداری روغن داغ ریخته تا برنج شما درشت و بهتر شود.
در ادامه بعد از پخت می توانید برنج را درون ظرف سرو کرده و نوش جان کنید. در کنار این پلو می توانید از ترشی انواع سالاد نیز استفاده کنید. طعم و عطر این پلو بسیار عالی بوده و یک پلوی مخصوص و محبوب می باشد که در پذیرایی های شما مناسب خواهد بود.