ماهان شبکه ایرانیان

گزارش میزان از سینمای هالیوود؛

ترنسفورمز ۵ با ۲۳ میلیون دلار فروش افتتاح شد/بازگشت آپتیموس پرایم+عکس

فیلم سینمایی "ترنسفورمز ۵" به کارگردانی "مایکل بِی" اکران خود را دیروز در امریکای شمالی آغاز کرد و در تاکنون در اکران افتتاحیه توانسته به فروشی معادل ۲۳ میلیون دلار دست پیدا کند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان؛ فیلم سینمایی "ترنسفورمز 5" به کارگردانی "مایکل بِی" اکران خود را دیروز در امریکای شمالی آغاز کرد و در تاکنون در اکران افتتاحیه توانسته به فروشی معادل 37 میلیون دلار دست پیدا کند.
 
"مایکل بِی" بار دیگر کارگردانی این نسخه را همچون دو سری گذشته بر عهده داشته و "مارک ولبرگ" برای دومین بار در این فیلم به ایفای نقش می پردازد.
 
ترنسفورمز 5
 
"مت هالووی" و "آرت مارکوم" فیلمنامه این اثر را نوشتند و داستان فیلم ادامه ای بر نسخه گذشته است. در این فیلم ماشین ها به موجودات فضایی تبدیل می شوند.
 
"آپتیموس پرایم" رئیس گروهی به نام "دیسپتیکان ها" برای حفاظت از زمین در برابر نیروهای بیگانه می جنگد.
 
ترنسفورمز 5
 
علاوه بر مارک ولبرگ، استنلی تسی، مارک هادوک، آنتونی هاپکینز و ایزابل مونور در این فیلم به ایفای نقش می پردازند.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان