ماهان شبکه ایرانیان

البلیهی، کابوس مسی، آماده تقابل با پرسپولیس؛ مدافع الهلال از مصدومیت رها شد

علی البلیهی، مدافع ملی‌پوش عربستان که به خاطر درگیری‌اش با لیونل مسی در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر شهرت دارد، مصدومیت زانویش را پشت سر گذاشته و آماده بازی مقابل پرسپولیس است.

مدافع کلیدی الهلال از کمند مصدومیت رها شد.

به گزارش فارس؛ «علی البلیهی، مدافع کلیدی الهلال به بازی پرسپولیس رسید»، این گزارش امروز (دوشنبه) نشریه الریاضیه از آمادگی مدافع ملی پوش سعودی برای بازی فردا مقابل سرخ پوشان پایتخت است.

البلیهی جزو 3 مدافع برتر لیگ عربستان به شمار می‌آید و به خاطر رفتارهای جنجالی‌اش در زمین شهرت دارد.

البلیهی به همراه تیم ملی عربستان در بازی با آرژانتین در جام جهانی 2022 قطر جنجال آفرین شد.

این مدافع سعودی در یک صحنه با مسی درگیر شد و به دنبال عصبانی کردن دارنده 8 توپ طلای بهترین بازیکن دنیا بود ولی مسی با خونسردی به او واکنش نشان داد.

نشریه سعودی می‌نویسد که مصدومیت علی البلیهی از ناحیه زانو برطرف شده و این مدافع می‌تواند در ترکیب الهلال مقابل پرسپولیس قرار بگیرد.

بر اساس گزارش الریاضیه، خط دفاع الهلال به همراه البلیهی با دریافت 17 گل در 18 بازی دومین خط دفاع برتر لیگ عربستان به شمار می‌آید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان