ماهان شبکه ایرانیان

تشکیل پرونده قضایی برای رضا بابک و مرضیه برومند / دلیل : چون باهم دست دادند/ اتهام: اقدام خلاف عرف و شرع

در جریان برگزاری مراسم افتتاح چهل و سومین دوره جنشواره فیلم فجر ، دو هنرمند مرد و زن اقدام خلاف عرف و شرعی انجام دادند که واکنش‌های زیادی را به همراه داشت.

قوه قضاییه اعلام کرد که در پی انجام اقدام خلاف عرف در افتتاحیه جشنواره فجر از سوی دو هنرمند مرد و زن، در همان روز علیه این افراد پرونده قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب تهران تشکیل شده است.

به گزارش ایسنا، قوه قضاییه اعلام کرد:

«افتتاحیه چهل و سومین دوره جنشواره فیلم فجر در حالی برگزار شد که با حاشیه‌هایی همراه بود. 

در جریان برگزاری این مراسم، دو هنرمند مرد و زن [رضا بابک و مرضیه برومند] اقدام خلاف عرف و شرعی انجام دادند که واکنش‌های زیادی را به همراه داشت. 

در پی انجام این اقدام خلاف عرف، در همان روز علیه این افراد پرونده قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب تهران تشکیل شده و روند دادرسی این پرونده طی روزهای گذشته انجام شده است.»

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان