تهیه انواع از تارت ها و شیرینی های خانگی با رسپی آرگا کار بسیار ساده ای بوده و شما می توانید در این قسمت با طرز تهیه تارت گردو که یک شیرینی مقوی و مخصوص فصل است، آشنا شوید.
![رسپی تارت گردویی](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/22/1402130044l.jpeg)
رسپی تارت گردوی ویژه:
تارت یکی از محبوب ترین شیرینی هایی بوده که می توانید با رسپی های مختلفی تهیه کرده و همچنین انواعی از تارت ها را دارید. شما تاکنون در آرگا با انواعی از تارت های میوه آشنا شده اید.
در این قسمت نیز می توانید یک تارت مغزیجات مقوی را مطالعه کنید. تارت تیرامیسو و تارت پسته ای نیز رسپی ساده ای داشته که با آن آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- کره: 75 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- پودر قند: 50 گرم
- آرد: 150 گرم
- وانیل: نوک قاشق چای خوری
- بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
مواد میانی تارت:
- تخم مرغ: 1 عدد
- آرد: 30 گرم
- کره: 25 گرم
- شکر: 50 گرم
- پودر هل: 1 قاشق چای خوری
- مغز گردو پودر شده: 70 گرم
- وانیل: نوک قاشق چای خوری
![روش تهیه تارت گردویی](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/22/1402130060u.jpeg)
طرز تهیه تارت گردویی:
آماده کردن این تارت بسیار ساده بوده و شما در کمترین زمان می توانید یک شیرینی خوشمزه و عالی داشته باشید. این شیرینی همچنین به دلیل داشتن مغزیجات مقوی مانند: گردو یک شیرینی سالم برای میان وعده های کودکان خواهد بود.
درون ظرفی کره را به همراه پودر قند ترکیب کنید. با استفاده از همزن دستی مواد را به مدت 5 دقیقه هم زده تا یک ترکیب یک دست و کرمی داشته باشید.
در ادامه تخم مرغ خود را به مواد اضافه کنید. حالا مجدد مواد را هم زده و برای گرفتن بوی تخم مرغ به آن مقداری وانیل اضافه کنید. یک دقیقه دیگر مواد را با همزن بزنید.
آرد و بکینگ پودر را درون ظرفی به خوبی با یکدیگر ترکیب کرده و چند مرتبه الک کنید. حالا در چند گام آرد را به مواد تخم مرغی خود اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. این کار را تا زمانی انجام دهید که خمیر شما درون ظرف جمع شود. حالا با استفاده از دست مواد را به خوبی ورز دهید.
به دلیل اینکه این خمیر دارای کره است، نباید زیاد آن را ورز دهید. در این صورت خمیر باز می شود و در واقع کره با حرارت دست درون مواد باز شد و خمیر شما شل خواهد شد. بنابراین سعی کنید، خمیر را در یک محیط خنک ورز دهید.
![طرز تهیه تارت گردویی](/Upload/Public/Content/Images/1403/11/22/1402130075q.jpeg)
بعد از درست شدن خمیر منسجم روی آن یک پارچه قرار داده و در یک محیط خانه قرار دهید تا استراحت کند. بهتر است، خمیر را درون یخچال گذاشته که بهتر شود. در این مدت باید فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
خمیر را در یک کیسه فریزری قرار داده و با استفاده از وردنه آن را باز کنید. خمیر را تا اندازه قطر یک سانت باز کرده و با استفاده از قالب های مخصوص آن را قالب بزنید. روی سطح خمیرها را چند سوراخ ایجاد کرده تا در زمان پخت پف نکند.
درون ظرف دیگر باید تخم مرغ وانیل و شکر را با یکدیگر مخلوط کنیم. مجدد در این قسمت مواد را با استفاده از همزن ترکیب کرده و بعد از یکدست شدن، آرد را به آن اضافه کنید.
کره و پودر هل را نیز اضافه کرده و در ادامه مغز گردو را به خوبی آسیاب کرده و به مواد خود اضافه کنید. مواد را به خوبی ترکیب کرده تا مواد میانی شما تهیه شود.
درون خمیر را به استفاده از مواد تهیه شده پر کنید و بندید. برای روی سطح خمیر از زرده تخم مرغ رومال استفاده کرده تا در زمان پخت طلایی شود. به مدت 30 دقیقه شیرینی را درون فر قرار داده و آماده می باشد.