ماهان شبکه ایرانیان

عراقچی: فرمایشات رهبری [در مورد مذاکره] بر اساس منطق است نه لجبازی

وزیر امور خارجه گفت: مردم هیچ‌گاه و تحت هیچ شرایطی این کشور و این نظام را تنها نمی‌گذارند و نمونه آن حضور مردم در راهپیمایی امسال است. گواهی می‌دهم که راهپیمایی امروز شلوغ‌تر از سال گذشته است.

وزیر خارجه در سخنرانی در مراسم راهپیمایی 22 بهمن در همدان گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری بر اساس نظر کارشناسی و منطق است نه لجبازی، دلیل کارشناسی و منطقی وجود دارد.

به گزارش میزان؛ وزیر امور خارجه با بیان اینکه «نه شرقی و نه غربی» اصل بزرگ سیاست خارجی است، تصریح کرد: این به معنای عدم رابطه با کشور‌ها در شرق و غرب نیست؛ نخستین و مهمترین اصل سیاست خارجی ما بعد از انقلاب اسلامی «نه شرقی و نه غربی» بوده است، که هیچ سفیر خارجی دیگر جرات نکند به مقام‌های ایرانی روی ترش کند، امر و نهی کند و بداخلاقی کند.

وی تاکید کرد: «نه شرقی و نه غربی» یعنی عدم وابستگی و عدم اتکا به کشور‌های بزرگ در شرق و غرب است.

عراقچی درباره راهپیمایی 22 بهمن امسال گفت: گواهی می‌دهم که راهپیمایی امروز شلوغ‌تر از سال گذشته است.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه ما تنها به خودمان و مردم خودمان وابسته هستیم، اظهار کرد: مردم هیچ‌گاه و تحت هیچ شرایطی این کشور و این نظام را تنها نمی‌گذارند و نمونه آن حضور مردم در راهپیمایی امسال است.

رئیس دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: اجازه نخواهیم داد کسی از طریق تهدید و تحریم اراده خود را بر مردم ایران تحمیل کند، مسئولان به پشتوانه قدرت مردم و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری جلوی استکبار ایستاده‌اند و خواهند ایستاد.

وی با اشاره به اینکه منظور مذاکره ترامپ و آمریکا مذاکره تسلیم است، گفت: ملت ایران هرگز زیر بار تسلیم نخواهد رفت؛ ترامپ به سیاست فشار حداکثری علیه مردم ایران بازگشته است؛ ترامپ سندی را امضا می‌کند تا بزرگ‌ترین فشار را بر ملت ایران وارد کند، ولی همزمان برای فریب‌کاری از مذاکره و آمادگی برای مذاکره حرف می‌زند؛ چرا باید تحت فشار با آمریکا مذاکره کنیم؟ کدام انسان آزاده‌ای قبول می‌کند تحت فشار و زور وارد مذاکره شود؟

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان