ماهان شبکه ایرانیان

ماجرای تیراندازی پلیس به سمت خودرو فراری در شهرستان دلیجان چه بود؟

سرهنگ«کیان شیخی » با تاکید بر بی‌توجهی راننده به دستورات مکرر ایست پلیس افزود: مأموران در ادامه برای توقف خودرو با رعایت قانون بکارگیری سلاح، اقدام به تیراندازی می‌کند. سرهنگ شیخی با اشاره به تیراندازی صورت گرفته گفت: یکی از تیرها به نوجوانی برخورد نموده، خودرو متوقف راننده دستگیر شد.

جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان دلیجان گفت: شب گذشته یک واحد گشت انتظامی کلانتری 11 این شهرستان در حین گشت‌زنی به سرنشینان یک دستگاه خودرو سواری پراید مشکوک و اقدام به تیراندازی می‌کند.
 
به گزارش ایرنا، سرهنگ«کیان شیخی » افزود: با توجه به افزایش سرقت احشام در دلیجان ماموران در حین گشت‌زنی به منظور بررسی موضوع دستور توقف خودرو را صادر می‌کنند، که راننده بدون توجه به فرمان پلیس، با افزودن سرعت اقدام به فرار از محل می‌کند.
 
وی با تاکید بر بی‌توجهی راننده به دستورات مکرر ایست پلیس افزود: مأموران در ادامه برای توقف خودرو با رعایت قانون بکارگیری سلاح، اقدام به تیراندازی می‌کند.
 
سرهنگ شیخی با اشاره به تیراندازی صورت گرفته گفت: یکی از تیرها به نوجوانی برخورد نموده، خودرو متوقف راننده دستگیر شد.
 
وی بیان کرد: مصدوم، بلافاصله توسط نیروهای امدادی به بیمارستان اعزام و متاسفانه فوت می‌کند.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان