ماهان شبکه ایرانیان

استارت طوفانی زنان استقلال در لیگ دسته دوم؛ صعود به مرحله بعد

تیم فوتبال زنان استقلال در آغاز مسیر خود در لیگ دسته دوم، عملکردی درخشان داشته و با کسب پیروزی‌های پرگل، به مرحله بعد این رقابت‌ها صعود کرده است.

تیم زنان استقلال راهی مرحله بعدی لیگ دسته دوم شد.

به گزارش فوتبال 360، با گذشت 5 روز از رونمایی باشگاه استقلال از تیم زنان خود، حال آبی‌پوشان توانستند در همین آغاز مسیر خود، روند بسیار امیدوارکننده‌ای را در پیش بگیرند و در هفته سوم لیگ دسته دوم فوتبال زنان، به مصاف تیم جعفری مشهد رفت و موفق شد این تیم را با نتیجه 5 بر صفر شکست بدهد تا پس از اینکه توانسته بود مقابل اسپاد با نتیجه یک بر صفر برنده شود، در سومین مسابقه خود برای دومین مرتبه به پیروزی برسد و با 7 امتیاز به عنوان صدرنشین راهی مرحله بعدی شود.

در این دیدار که با برتری مطلق شاگردان حسن زاده همراه بود، تارا شایانی در دقیقه 21 و 64 و سارا جعفری در دقیقه (2+45) و 47 و مبینا مغاری در دقیقه (4+90) گلزنی کردند. البته سارا جعفری در اواخر این دیدار با دریافت کارت قرمز از زمین بازی اخراج شد تا شاگردان مریم حسن‌زاده با یک پیروزی شیرین و مهم در پایان این مرحله، خودشان را برای رقابت با تیم‌های دیگر آماده کنند.

در مرحله بعدی رقابت‌‎ها قرار است، تیم‌های استقلال تهران، شمس‌آذر قزوین، استقلال خوزستان، ذوب‌آهن اصفهان، چادرملو اردکان، آراد ورزش زاگرس، آسومهر تهران، عقاب زاگرس خرم‌آباد، نماینده کرمانشاه، خیبر خرم‌آباد، تراکتور تبریز و نساجی مازندران در قالب 3 گروه 4 تیمی قرار بگیرند و در پایان، 3 تیم صدرنشین همراه با 2 تیم دوم برتر راهی لیگ دسته اول فوتبال زنان شوند.

لازم به ذکر است مرحله دوم لیگ دسته دوم فوتبال زنان از روز 6 اسفندماه آغاز و تا روز 10 اسفندماه ادامه خواهد داشت و پس از آن تکلیف حضور زنان استقلال در لیگ دسته اول مشخص خواهد شد. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان