اگر به دنبال یکی از انواع دسرهای متنوع و خوشمزه هستید، می توانید در این بخش با طرز تهیه حلوای یونانی محبوب همراه ما باشید. این دسر بین المللی با ترکیب بیسکویت تهیه می شود.

طرز تهیه حلوای یونانی:
این حلوای متنوع و خوشمزه طعم فوق العاده ای دارد. شما می توانید در ادامه نحوه آماده کردن این دسر جدید و جذاب را مطالعه کنید. شما می توانید در ادامه با طرز تهیه حلوا ملکی و حلوا یخچالی نیز آشنا شوید.
مواد اولیه:
- روغن مایع: 1 دوم پیمانه
- گردو: 18 عدد
- آرد سمولینا: 1 پیمانه
مواد شهد:
- شکر: 1 و نیم پیمانه
- آب: 3 پیمانه
- عسل: 1 دوم پیمانه
- چوب دارچین: 3 عدد
- میخک: 5 عدد
- پودر دارچین: 3 عدد
- آب لیمو ترش: 1 قاشق سوپ خوری
دسر حلوایی بین المللی:
این حلوا یک دسر بین المللی بوده و طعم فوق العاده ای دارد. شما می توانید در این قسمت نحوه آمادگی کردن این حلوا را مطالعه کنید. ابتدا باید شهد این حلوا را آماده نمایید.

درون ظرفی آب شکر اثر و چوب دارچین را ترکیب کرده و روی حرارت بگذارید تا شهد شما به غلظت و قوام مورد نظر برسد. میخک و پودر دارچین نیز به مواد اضافه کرده و زمان داده تا روی حرارت باز شود.
شهد را از روی حرارت برداشته و به سراغ آماده کردن بقیه مواد حلوای خود بروید. در ادامه باید آرد سمولینا را چند مرتبه الک کنید تا بافت نرم و سبک تری بگیرد. به مدت 5 تا 10 دقیقه آرد را درون تابه روی حرارت ملایم تفت دهید.
بعد از اینکه بوی خامی آرد از بین رفت و تغییر رنگ داد، باید گردوها را پوست کنده و گردوهای ساطوری شده را به مواد خود اضافه کرده و تفت دهید. مواد را مجدد تفت داده تا طلایی رنگ شود. تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
بعد از اینکه کمی از دمای آن کم شد، شهد را نیز از یک صافی رد کرده تا دارچین و میخک های آن گرفته شود. بعد از خوردن مواد می توانید مواد شهد را اضافه کرده و در چند مرتبه مواد را هم بزنید تا حلوا در کف ظرف جمع شود.

بعد از اینکه حلوا درون تابه جمع شد، آن را به خوبی بغللتانید تا بافت منسجم تری بگیرد. از روی حرارت برداشته و درون ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را تزیین کنید. شما می توانید این حلوا را در ظرف های تک نفره ریخته و نوش جان کنید.
این دسر را در کنار چای و انواع دمنوش ها می توانید میل کنید. یک حلوا و دسر متنوع که بسیار خوشمزه و فوق العاده است. برای تزیین این دسر می توانید از مقداری پودر پسته، پودر نارگیل و گل محمدی نیز استفاده کنید.
این دسر خوشمزه را می توانید با کره گیاهی نیز طبخ کرده که کاملاً سلیقه ای بوده می توانید از کره خرم و کره های دیگر نیز برای تفت دادن آرد و پخت مواد استفاده کنید.