سواد زندگی؛ توسعه توانمندیهای فردی؛ مریم طرزی– چه چیزی ما را در برابر اختلالات غذایی بیشتر آسیبپذیر میکند؟ هر کدام از ما به عنوان فردی از افراد جامعه چه از دست مان برمی آید تا آسیبپذیری برخی افراد در افزایش این اختلالات را کاهش دهیم؟ در این مقاله به این سوالات پاسخ خواهیم داد.
بیش از 70 میلیون نفر در جهان از اختلالات غذایی رنج میبرند. این اختلالات بیشتر بر زنان تأثیر میگذارند و در دوران نوجوانی تأثیر قابل توجهی دارند.
با وجود پیشرفتهای قابل مشاهده حاصله اخیر در کاهش انگ بیماریهای روانی، بسیاری از افرادی که از اختلالات غذایی رنج میبرند همچنان با قضاوتهای بسیار سخت جامعه مواجه هستند.
در واقع، افسانهها و تصورات غلط زیادی وجود دارد. به عنوان مثال، باور به اینکه پرخوری در بولیمیا یا پرخوری عصبی ناشی از کمبود اراده است.
در این مقاله، علاوه بر برخی حقایق کمتر شناخته شده درباره انواع اختلالات غذایی، اطلاعات مفیدی نیز در اختیار شما می گذاریم. این اطلاعات به شما کمک میکند تا در برخورد با کسانی که از این شرایط دشوار رنج میبرند، همدلی بیشتری داشته باشید.
_________
درس های دیگری در سواد زندگی
مدرسه آموزشهای دانش پایه و کاربردی عصر ایران
*مهارتهای اجتماعی چیست و چرا اینقدر مهماند؟
*زبان بدن؛ 5 حالتی که موجب سوءِظن و بدگمانی میشود
*چگونه بدون پرخاشگری قاطعانه رفتار کنیم (+ 7 توصیه راهبردی)
*از سندرم ایمپاستر یا خودویرانگری چه می دانیم؟
*بیایید عذرخواهی را بیاموزیم و تمرین کنیم؟ (+توصیههای کاربردی)
*چگونه با تنفسِ شکمی حال بهتری داشته باشیم و بیشتر زندگی کنیم؟ (+روش تمرین و تثبیت)
*هوش هیجانی چیست و میزان آن در شما چقدر است؟ (+راه های کاربردی برای افزایش میزان هوش هیجانی)
*شخصیت نوع D چیست/چگونه متوجه شویم/چگونه کمک کنیم؟
*ارتباطات اجتماعی؛ از آغاز تا مهارت
به ما بپیوندید savadzendegi@