ماهان شبکه ایرانیان

مالاوابیج گیلانی؛ طرز تهیه مرحله به مرحله با فوت و فن های محلی

اگر به دنبال خورشت های متنوع و سنتی برای سفره هیا خود هستید، در این بخس نحوه آماده کردن یک خورش دیگر را مطالعه کنید. طرز تهیه مالاوابیج در این بخش قرار داده شده است.

مالاوابیج گیلانی؛ طرز تهیه مرحله به مرحله با فوت و فن های محلی

مالاوابیج مرغ یک غذای ایرانی خوشمزه که دستور تهیه ساده‌ ای دارد. شما در ادامه با طرز تهیه مالاوابیج مرغ آشنا می‌ شوید. این غذای خوشمزه طعم بسیار جدیدی دارد.

طرز تهیه مالاوابیج

طرز تهیه مالاوابیج مرغ خوشمزه:

این غذای ایرانی و سنتی یک غذای اصیل بوده که مخصوص منطقه گیلان می‌ باشد. شما با طرز تهیه خورش کیوی و خورش متنجان که از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است نیز در لینک اشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • سینه با ران مرغ: 400 گرم
  • رب انار: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: 1 دوم قاشق چای خوری
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • ادویه لیمو عمانی: 1 دوم قاشق چای خوری

دستور تهیه:

این مرغ خوشمزه و طعم‌ دار طعم بسیار جذابی دارد. ابتدا باید مقداری پیاز را خلالی کرده و درون تابه‌ ای بریزید. مقداری روغن ریخته و با حرارت ملایم آن را تفت دهید. بعد از اینکه پیازها طلایی شد و کمی سبک شد، می‌ توانید تکه‌ های مرغ را نمک بزنید و روی پیازها قرار دهید.

روش تهیه مالاوابیج

درب تابه را قرار داده تا به آرامی مرغ‌ ها سرخ شود. در ادامه به آن مقداری پودر لیمو عمانی، فلفل، نمک و زردچوبه اضافه کرده و به همراه مواد مرغ و پیاز تفت دهید تا ادویه‌ ها به خورد مرغ برود.

حالا در گوشه‌ ای از تابه مقداری رب انار را تفت دهید و مقداری رب گوجه فرنگی نیز به آن اضافه کرده و خوب تفت داده تا بوی خامی و رب از بین برود. یک پیمانه آب جوش روی مواد ریخته و درب تابه را قرار دهید تا با حرارت ملایم مرغ بخارپز شده و جا افتاده شود.

1 تا 2 ساعت به مواد مرغ زمان داده تا مرغ شما جا افتاده و خوشمزه شود. بعد از پخت مرغ می‌ توانید آن را درون ظرف مورد نظر سرو کرده و با پلو نوش جان کنید. روی مرغ را می‌توانید با مقداری گشنیز خرد شده نیز تزیین کنید.

طرز تهیه مالاویج مرغ با یک رسپی ساده و خوشمزه را در این بخش مطالعه می‌ کنید. این مرغ خوشمزه طعم ویژه‌ای داشته و برای وعده‌ های غذایی مختلف شما سرو می‌ شود.

رسپپی مالاوابیج

این مرغ رشتی دستور محلی ساده‌ ای داشته که در این بخش با ساده‌ ترین روش تهیه آن آشنا شدید. شما می‌ توانید این مرغ محلی را با پلوی زعفرانی نوش جان کنید. برای تزیین روی خورش می‌ توانید از دانه‌ های انار نیز استفاده نمایید. همچنین در زمان پخت می‌ توانید مقداری دانه انار درون مواد تفت دهید.

این خورشت پخت مرحله ساده‌ای داشته و شما در این بخش با نحوه پخت گام به گام این خورشت خوشمزه آشنا شده، شما می‌ توانید در آرگا با نحوه آماده کردن انواع دیگری از خورش‌ های خوشمزه آشنا شوید. این خورش ویژه و اصیل در بیشتر مهمانی ها تهیه می شود.

طعم و مزه این خورش فوق العاده بوده و یک گزینه مناسب برای پذیرایی های شما خواهد بود. این غذا در کنار پلو زعفرانی نز تهیه می شود. شما می توانید از دورچین های مخصوص زیتون و … نیز استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان