ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش گوشت بوشهری مرحله به مرحله با نکات خوشمزه شدن

طرز تهیه آش گوشت بوشهری به سبک ساده و آسان را در این بخش‌ آموزش می بینید. این آش طعم‌ خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه آش گوشت بوشهری مرحله به مرحله با نکات خوشمزه شدن

طرز تهیه آش گوشت بوشهری که یک آش محلی مخصوص است را در این بخش آموزش می بینید. این آش خانگی با ترکیب لوبیا قرمز و گوشت تهیه شده و مخصوص نواحی بوشهر است.

دستور آش بوشهری

طرز تهیه آش گوشت بوشهری:

این آش طعم خوشمزه و جالبی داشته و برای وعده های مختلفی می توانید، تهیه کنید. طرز تهیه آش سیب زمینی و  آش کلونک  با دستورهای دیگر را در لینک دنبال کرده و اموزش آن را بخوانید.

مواد اولیه:

  • گوشت قرمز: 300 گرم
  • لوبیا قرمز: 2 لیوان
  • پیاز: 1 عدد
  • برنج: 1 لیوان
  • ترخون: 2 قاشق غذاخوری
  • تره و شوید: 1 و نیم لیوان
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • پیاز داغ: به مقدار لازم

طرز پخت:

برای داشتن این آش مخصوص و خوشمزه باید ابتدا لوبیا قرمز را پاک کرده و از شب قبل خیس کنید. چند مرتبه آب حبوبات را عوض کرده تا نفخ آن گرفته شود. برای از بین بردن نفخ لوبیا می توانید از مقداری خیار هم استفاده کنید.

ابتدا یک عدد پیاز را پوست کنده و بشورید. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و برش بزنید. پیاز را به همراه مقداری روغن درون تابه تابه تفت داده و بعد از اینکه پیاز شیشه ای شد، گوشت قرمز را افزوده و تفت داده تا رنگ گوشت عوض شده و قهوه ای شود‌.

آش بوشهری مخصوص

مقداری ادویه فلفل و نمک و زردچوبه به مواد گوشت بزنید و تفت دهید. در ادامه باید لوبیا قرمز را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید. برنج را آبکشی کرده و بشورید. به همراه مقداری آب و نمک برنج را خیس کرده و بعد از یک ساعت به همراه 1 لیوان آب روی حرارت بگذارید تا برنج نرم شده و پخته شود.

در حین پخته که برنج باز شد و در حال نرم شدن است، به آن شوید و تره تازه را که پاک کرده ک ساطوری کردید، به مواد درون قابلمه اضافه کنید. در حین پخت برنج و سبزی باید مواد را مدام هم زده تا به خوبی باز شده و مواد ته نگیرد.

بعد از پخت لوبیا و گوشت باید گوشت را از درون قابلمه خارج کرده و خوب ریش ریش کنید. لوبیا قرمز را با استفاده از گوشت کوب برقی با غذاساز خوب میکس و ترکیب نمایید.

طرز تهیه آش بوشهری

لوبیای پوره شده را درون قابلمه برنج اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. 2 قاشق غذاخوری ترخون را به قابلمه اضافه کنید تا عطر ترخون ها بلند شود. مقداری ادویه فلفل و نمک و زردچوبه هم به مواد قابلمه اضافه کرده تا عطر بهتری بگیرد. گوشت های ریش ریش شده، لوبیای پوره شده، آب گوشت و تمام مواد خود را به قابلمه برنج اضافه کرده حالا زمان دهید تا آش جا افتاده شود.

این‌ آش خانگی طعم فوق العاده ای داشته و می تواند یک وعده غذای کامل و مقوی باشد. بعد از پخت آش را درون ظرف مورد نظر سرو کرده و روی آن را با مقداری پیازداغ تزیین کنید. برای روی آش می توانید از مقداری نعناع داغ هم استفاده کنید که سلیقه ای است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان