ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش غلور بیرجندی با طعم و مزه سنتی

اگر علاقه مند به آشپزی های سنتی و محلی هستید در این بخش با طرز تهیه آش غلور خانگی همراه ما باشید. این آش محلی طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه آش غلور بیرجندی با طعم و مزه سنتی

آش غلور یک آش سنتی و محلی در بیرجند بوده که اغلب برای نذری‌ ها تهیه می‌ شود. شما می‌ توانید در ادامه با طرز تهیه آش غلور سنتی همراهمان باشید. این آش محلی با ترکیبی از حبوبات و بلغور تهیه می شود.

طرز تهیه آش غلور مخصوص بیرجند:

این آش طعم فوق العاده‌ای داشته و یکی از آش‌ های محلی این نواحی است. در ادامه مراحل گام به گام تهیه این آش را آموزش می بینید. شما علاقه مندان با طرز تهیه آش خلوک و آش برگ چغندر نیز آشنا شوید.

طرز تهیه آش غلور

مواد اولیه:

  • گوشت: 300 گرم
  • روغن: به مقدار لازم
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • جبوبات: 2 پیمانه
  • سیر: 3 حبه
  • بلغور گندم: 3 پیمانه
  • زعفران: به مقدار لازم
  • فلفل قرمز: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا باید قابلمه‌ ای را پر از آب کرده و روی حرارت بعد از اینکه آب به جوش آمد، بلغورهای گندم را که از قبل پاک کرده و شسته‌ اید به آب جوش اضافه کنید. می‌ توانید بلغور را به مدت 5 دقیقه درون آب سرد قرار داده خیس کرده و بعد درون آب در حال جوش بریزید. آرد را نیز کم کم و در چند مرحله به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد شما گلوله نشود.

روش پخت آش غلور

درون ظرف جداگانه مقداری روغن ریخته و گوش را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد. در ادامه باید سیر خرد شده را اضافه کرد و هم بزنید. مقداری حبوبات را هم که از قبل خیس کرده‌ اید، به مواد خود اضافه کرد و تفت داده در ادامه کمی مواد را تفت داده و زیر حرارت را کم کنید تا با حرارت ملایم پخته شود.

مواد پخته شده را درون قابلمه حبوبات و بلغرها ریخته و زمان داده تا بلغورها و گوشت و حبوبات پخته شود. در این مدت باید مواد درون قابلمه را مدام هم بزنید تا مواد ته نگیرد. در انتهای پخت بعد از پخته شدن مواد آش و جا افتاده شدن آن می توانید مقداری فلفل قرمز، سیرداغ و زعفران نیز به مواد خود اضافه کنید.

بعد از اینکه آش شما جا افتاده شد، می‌ توانید آن را از روی حرارت برداشته و نوش جان کنید. برای تزیین روی آش می‌توانید از مقدار سیرداغ و پیاز داغ هم استفاده کنید. شما می توانید از کشک زعفرانی نیز برای تزیین روی این اش استفاده نمایید.

مواد لازم آش غلور

برای آماده کردن این آش باید حبوبات را از شب قبل خیس کرده تا حبوبات به خوبی آنها گرفته شود و بهتر بپزد. این آش مخصوص طعم فوق العاده‌ای داشته و برای پخت و جا افتاده شدن آش نیاز به دو تا 3 ساعت زمان دارید. شما برای سرو روی آش می‌ توانید از مقدار کشک رقیق شده هم استفاده کنید.

این اش خانگی و مخصوص را با این روش تهیه کرده و نوش جان کنید. این آش محلی را باید با مقداری پیاز داغ و نعناع داغ سرو کرده که طعم بهتری به این غذا و آش شما می دهد. از نکات مهم در تهیه این آش از بین بردن نفخ حبوبات می باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان