آش حلبه یک آش سنتی خراسانی بوده که طعم بی نظیری دارد. شما می توانید در ادامه با طرز تهیه آش حلبه با یک دستور ساده و آسان همراه ما باشید. این اش سنتی و محلی طعم و مزه بی نظیری دارد.
طرز تهیه آش حلبه محلی:
این آش سنتی که متعلق به استان خراسان رضوی و شهر نیشابور بوده یکی از آشهای محلی است که در وعده های افطار سرو می شود. شما می توانید با آش گل آقا با دستور های دیگر همراه ما باشید.

مواد اولیه:
- تخم شنبلیله یا حلبه: 2 قاشق غذاخوری
- زیره سیاه: 2 قاشق غذاخوری
- برنج نیم دانه: 1 لیوان فرانسوی
- فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای آماده کردن این آش مقوی و خوشمزه ابتدا باید برنج نیم دانه را پاک کرده بشورید و بعد از اینکه آب آن زلال شد، برنج شسته شده را به همراه دو تا 3 لیوان آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید.
زیر حرارت را روشن کرده و زمان دهید تا برنج لعاب دار و باز شود. درون تابه ای مقداری روغن ریخته و بعد از اینکه روغن باز شد، باید مقداری زردچوبه درون روغن ریخته و تفت دهید.

بعد از اینکه بوی خامی زردچوبه از بین رفت، باید مقداری تخم گشنیز و زیره را نیز به درون تابه اضافه کنید. مواد را به اندازه 2 دقیقه تفت داده تا عطر ادویه ها های شما بلند شود. حالا مواد تفت داده شده و حلبه ها را باید به درون قابلمه خود اضافه کنید.
درب قابلمه قرار داده و زمان دهید تا به خوبی جا افتاده شود. زیر حرارت را کم کنید و به مرور آش شما جا افتاده خواهد شد. طرز تهیه آش حلبه به همین سادگی است و شما می توانید یک آش مقوی و سالم برای وعده های مختلف خود داشته باشید. این آش در وعده افطار بسیار مناسب بوده و یک غذای سالم است که طعم فوق العاده ای دارد.

بعد از سرو کردن آش درون ظرف می توانید روی آن را با مقداری جعفری خرد شده یا سبزی دلخواه تزیین کنید. این آش مقوی و سالم را در کنار نان برشته نوش جان کرده و میل کنید.
این آش برای افرادی که در حین شیردهی هستند، بسیار مناسب بوده و به افزایش شیر زنان کمک زیادی می کند. همچنین زنانی که زایمان می کنند از این آش مصرف خواهند کرد. این آش خواص سرشار دیگری هم داشته که برای افرادی که مریض هستند یا قوای جسمانی پایینی دارند، می توان از این آش استفاده کرد.
این آش مخصوص را می توانید با نعناع داغ و پیاز داغ هم دیزاین کنید. یک آش محلی خوشمزه و عالی که برای وعده های عصرانه نیز مناسب بوده و می توانید این آش محلی را برای کودکان هم تهیه کرده و نوش جان کنید.