سوب ها به دلیل داشتن مواد سالم و مغذی و همچنین بلع ساده و طعم عالی، پرطرفدار است و در زمان بیماری و سرماخوردگی یک غذای کاربردی می باشد که کمک زیادی به بهتر شدن حال تان می کند. از این رو، اگر شما نیز علاقه زیادی به سوپ دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه سوپ کینوا همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ کینوا با طعم بی نظیر
سوپ کینوا جزو یکی از سوپ های خوش طعم است که نحوه تهیه آن نیز مانند سوپ شیر و سوپ جو ساده و راحت است و نیاز به یک سری مواد ساده دارد. در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش می دهیم.
مواد لازم
- پیاز متوسط : یک عدد
- سینه مرغ : سیصد گرم
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
- هویج : دو عدد کوچک
- پرک کینوا یا جو پرک : یک دوم پیمانه
- جعفری تازه : یک دوم پیمانه
- کینوا : یک پیمانه
- آب لیمو تازه : یک قاشق غذاخوری
- قارچ : صد گرم
- نمک، فلفل سیاه، زنجبیل زردچوبه : به مقدار لازم
نحوه تهیه
ابتدا پیاز به شکل نگینی و ریز خرد کرده سپس تابه را روی حرارت گذاشته و به آن روغن بیفزایید و بعد پیازها را داخل تابه تفت دهید.
حالا سینه مرغ را به تابه بیفرایید و تفت دهید سپس به آن نمک و زردچوبه افزوده و هم بزنید و پس از تغییر رنگ دادن سینه مرغ، کمی زنجبیل ریخته و رب نیز بیفزایید و تفت دهید.
در مرحله بعدی به قابلمه دو لیوان آب بیفزایید و روی حرارت کم گذاشته سپس درب قابلمه را بسته و اجازه دهید مرغ به خوبی پخته شود.
حالا بعد از زمان پانزده دقیقه، به قابلمه هویج رنده شده بیفزایید و اجازه دهید کاملاً پخته شود و بعد پخته شدن مرغ، آن را از قابلمه خارج کرده و به دلخواه ریش ریش با مکعبی خرد نمایید.
در مرحله بعدی قارچ را ریز خرد کرده و با جو پرک و دانه کینوا شسته شده به قابلمه بیفزایید، و هم زده و اجازه دهید سوپ پخته و جاافتاده شود.
در مرحله پایانی بعد از پخت سوپ، به آن جعفری و لیموترش بیفزایید و هم بزنید و پس از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید، نوش جان.

نکات تکمیلی
- می توانید پرک کینوا را جایگزین جوپرک نمایید.
- در صورت تمایل می توانید رب را از دستور تهیه حذف کنید.
- می توانید در صورت تمایل از موادی مانند سیب زمینی یا پیازچه استفاده نمایید.
- در صورت تمایل می توانید به سوپ دو حبه سیر اضافه نمایید.
- به منظور پخت بهتر کینوا، آن را از چند ساعت قبل خیس نمایید.
- در صورتی که رژیم گیاهخواری دارید می توانید مرغ را از دستور پخت حذف نمایید.