منسف اردنی یک غذای محبوب و مخصوص که به سبک عربی تهیه می شود. شما در ادامه این قسمت با طرز تهیه منسف آشنا می شوید. این غذا با ترکیب گوشت بسیار خوشمزه است.

با منسف اردنی سفرهای شبیه پادشاهان بچینید!
این غذای عربی و مدیترانهای در ماه رمضان برای وعده های افطار تهیه می شود. یک غذا بر پایه چلو گوشت عربی که رسپی فوق العاده خوشمزه ای دارد.
مواد اولیه:
- برنج: 4 لیوان فرانسوی
- پیاز: 1 عدد
- گوشت گوسفندی: 1 کیلوگرم
- ماست یونانی: 3 لیوان
- سیر: 6 حبه
- ادویه گرام ماسالا: 1 قاشق غذاخوری
- پودر زیره: 1 قاشق غذاخوری
- برگ بو: 2 عدد
- هل: نصف قاشق چای خوری
- خلال بادام: نصف لیوان
- استاک گوشت: 1 و نیم لیوان
- کره: 100 گرم
- فلفل و نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
- نان: به مقدار لازم
- گشنیز تازه: برای تزیین
طرز تهیه منسف
برنج را از شب قبل شسته و به همراه آب و نمک خیس کنید. گوشت گوسفندی را شسته و کنار بگذارید تا به اضافه آن کشیده شود. خلال بادام را بشورید. درون ظرفی به همراه مقداری گلاب خیس کنید. در ادامه سیر را پوست کنده و آن را به خوبی رنده نمایید.

مقداری روغن درون تابه ریخته و یک عدد پیاز خلالی شده را درون آن تفت دهید. بعد از سبک شدن پیازها به آن مقداری زردچوبه اضافه کنید. گوشت های خرد شده را به مواد پیاز اضافه کرده و به همراه آن تفت دهید تا عطر و بوی پیاز را بگیرد کمی سیر به گوشت اضافه کرده و به همراه آن تفت دهید می توانید از ادویه های مخصوص و دلخواه خود در این مرحله استفاده کنید. مقداری فلفل، ادویه برگ بو و در صورت دلخواه ادویه کاری را در این بخش اضافه نمایید. می توانید از ادویه دارچین و پودر هلو زیره نیز استفاده کنید.
اگر ادویه های گرام ماسالا دارید، می توانید از این ادویه معطر نیز استفاده نمایید. مقداری آب جوش روی گوشت ریخته و درب آن را قرار دهید تا به خوبی گوشت پخته بشود. بعد از پخت آب گوشت را جدا کرده و از یک صافی رد کنید. درون قابلمه دیگر مقداری روغن ریخته و سیر را درون آن تفت دهید. حالا ماست یونانی را اضافه کرده و کمی با آن حرارت بدهید. آب گوشت را که از صافی رد کرده اید، در این مرحله به سس اضافه نمایید.

گوشت های پخته شده را نیز در این مرحله به مواد سس خود اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت ها به مدت 20 تا 30 دقیقه درون سس به خوبی پخته و مزه دار شود.
در مرحله بعدی نوبت به پخت برنج می رسد. درون قابلمه ریخته و با آن آب اضافه کنید و کمی نمک بزنید. روی حرارت گذاشته تا برنج قد بکشد و بعد آن را آبکشی کنید، برنج را دم کنید. درون پلو می توانید از زیره نیز استفاده نمایید. بعد از پخت پلو بادام ها را نیز کمی تفت داده و روی برنج خود قرار دهید. پلو را درون ظرف مورد نظر سفت کرده و در کنار آن نیز گوشت و سس آماده شده را قرار دهید.