ژله بریلو یکی از فیلینگ های مخصوص و ساده برای تزیین کردن انواع کیک و شیرینی بوده که می توانید برای سطح کیک های خود از آن استفاده کنید. در این قسمت با طرز تهیه به ژله بریلو توت فرنگی آشنا می شوید.

طرز تهیه ژله بریلو توت فرنگی:
این ژله مخصوص فصل را می توانید در این زمان تهیه کرده و نوش جان کنید. یک ژله متنوع و خوشمزه که برای پوشاندن سطح انواع کیک ها می توانید از آن استفاده نمایید. طرز تهیه ژله شکم پر و ژله ابر با رسپی های مخصوص را در لینک مطالعه می کنید.
مواد اولیه:
- نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- شکر: 2 سوم پیمانه
- آب: 3 قاشق غذاخوری
- آب لیمو: 5 قاشق غذاخوری
- اسانس و طعم دهنده توت فرنگی: به مقدار لازم
مراحل تهیه:
برای آماده کردن این ژله و فیلینگ باید از نشاسته ذرت استفاده کنید. نشاسته ذرت را به همراه سه قاشق غذاخوری آب ترکیب کرده و کنار بگذارید. قابلمه ای مقداری شکر آب و آب لیمو را با یکدیگر ترکیب کرده مواد را روی حرارت بگذارید تا به آرامی قل بزند و بجوشد.

در این قسمت باید با احتیاط بیشتری عمل کنید. باید مواد نشاسته ترکیب شده را به مواد شهد شکری خود اضافه کنید. فقط توجه داشته باشید، که در زمان اضافه کردن مدام مواد را با همزن هم بزنید تا درون شهد گلوله نشود.
در این قسمت از طرز تهیه ژله بریلو توت فرنگی می توانید از چند قطره طعم دهنده توت فرنگی و اسانس توت فرنگی برای رنگ و طعم ژله خود استفاده کنید. بعد از افزودن طعم دهنده و ژله مدام مواد را هم زده تا ژله شما ترکیب یک دست و صافی بگیرد.
حالا برلیو شما آماده بوده و می توانید برای تزیین روی سطح کیک از آن استفاده کنید. این ژله را میتوانید برای مدت طولانی در یخچال نگهداری نمایید. بعد از هر بار استفاده می توان آن را مجدد درون یخچال بگذارید. برای استفاده نیز ژله را از درون یخچال خارج کرده چند دقیقه ای به آن زمان داده و بعد روی سطح کیک بریزید و با خوبی آن را صاف کنید.

شما هم باید از ژله ها با طعم های متنوع و رنگ های مخصوص را می توانید در این قسمت مشاهده کنید و با نحوه تهیه این نوع ژله ها در این قسمت آشنا شدید. شما انواعی از ژله ها را برای فیلینگ سطح کیک می توانید در این قسمت آموزش ببینید.
نکات مهم در تهیه و آماده کردن این ژله ها حرارت دادن آن می باشد. شما باید زمانی که ژله روی حرارت قرار دارد، مدام آن را هم بزنید تا به خوبی باز شده و مواد گلوله نشود. افزودن نشاسته به شهد در روی حرارت بسیار مهم است. برخی این ژله محبوب و ساده خانگی را تهیه کرده و به عنوان یک دسر نیز نوش جان می کنند. شما می توانید درون ظرف های مخصوص سرو کرده و روی آن را با پودرهای مخصوص تزیین کنید.