اگر مشغله کاری زیادی دارید و فرصت آشپزی ندارید می توانید ساندویچ کباب لقمه را امتحان کنید. این ساندویچ را می توانید به راحتی آماده و میل کنید. در ادامه مطلب با طرز تهیه ساندویچ کباب لقمه آشنا می شوید.
طرز تهیه ساندویچ کباب لقمه
کباب لقمه یکی از انواع کباب پرطرفدار است که به شکل آماده و فریز شده در اغذیه فروشی ها ارائه می شود و حتی می توانید آن را در منزل آماده و هر وقت فرصت آشپزی نداشتید با آن یک ساندویچ کباب لقمه خوشمزه آماده و میل نمایید.

از میان انواع ساندویچ ؛ ساندویچ کباب لقمه برای افرادی که مشغله کاری زیادی دارند می تواند گزینه محبوبی باشد. در ادامه مطلب با طرز تهیه ساندویچ کباب لقمه آشنا می شوید.
مواد لازم
برای تهیه ساندویچ کباب لقمه به مواد زیر نیاز است:
- 300 گرم گوشت چرخ کرده
- یک عدد پیاز
- دو قاشق غذا خوری پودر سوخاری
- خیار شور و گوجه فرنگی
- نمک و فلفل
- سس دلخواه
- کاهو و کلم

طرز تهیه:
برای تهیه ساندویچ کباب لقمه می توانید کباب ها را از قبل آماده و هر زمان که فرصت کمی برای آشپزی دارید آن را در تابه سرخ کرده و با آن ساندویچ کباب لقمه خوشمزه ای داشته باشید. برای این که کباب لقمه درست کنید ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده(آب پیاز را جدا کنید و با زعفران مخلوط نمایید) و نمک و فلفل خوب ورز دهید.
آرد سوخاری یا پودر نان باگت را اضافه کنید تا کباب لقمه ای منسجم ایجاد شود و هنگام پخت از هم وا نرود. بعد کباب لقمه ها را داخل یخچال به مدت یک ساعت استراحت دهید. در این مدت گوشت با پیاز خوب مزه دار می شود.
بعد از یخچال خارج کرده و فرم دهید. سپس تابه نچسبی را روی حرارت قرار داده و کمی روغن به آن اضافه کنید. بعد کباب ها را داخل آن بچینید. سپس با فرچه کره و آب پیاز و زعفران به کباب ها زده تا خشک نشوند. حرارت را ملایم کنید تا کباب لقمه ها خوب مغز پخت شوند.

بعد از سرخ شدن یک سمت کباب لقمه آن را برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد. سپس نان باگت را از وسط برش زده و کباب ها را داخل آن به همراه خیارشور، گوجه فرنگی اسلایس شده و دیگر چاشنی های دلخواه قرار دهید.
ساندویچ کباب لقمه آماده سرو است با سس مایونز یا هر سس دلخواهی آن را میل کنید. نوش جان
چند نکته مهم:
در راستای تهیه ساندویچ کباب لقمه پیشنهاد می کنیم به نکات زیر هم دقت داشته باشید:
- به منظور درست کردن کباب لقمه می توان از گوشت چرخ کرده گوساله، گوسفند یا ترکیبی از این دو گوشت استفاده کرد.
- اگر گوشت چرخ کرده فقط گوشت گوسفندی باشد، دقت کنید که گوشت گوسفند در فرایند پخت آب شده از این رو سایز کباب لقمه کوچکتر می شود و باید کباب ها را کمی بزرگتر درست کنید. ولی گوشت گوساله آب نمی شود. بهتر است برای تهیه کباب لقمه از گوشت گوسفند و گوساله با هم استفاده کنید.
- در صورتی که آرد سوخاری در دسترس ندارید از آرد گندم هم می توانید استفاده کنید. یا یک عدد نان باگت خشک شده را با آسیاب پودر کرده و به عنوان پودر سوخاری استفاده کنید.